Istoria întunecată a stripperilor Chippendales. Afacerea fondată de un imigrant indian a condus la ură, lăcomie, crimă şi sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa Chippendales are o istorie de peste patru decenii FOTO Profimedia
Trupa Chippendales are o istorie de peste patru decenii FOTO Profimedia

Trupa de stripperi Chippendales este celebră în toată lumea şi numai auzul acestui nume stârneşte instataneu imaginaţia multor femei: bărbaţi musculoşi, bine unşi cu ulei pe pectorali, îmbrăcaţi în... papion şi foarte puţine alte haine. Această „instituţie“ a stripteasului masculin are un trecut întunecat, care a dus la invidie, ură, sinucidere şi crimă.

Pentru mulţi, Chippendales înseamnă doar show-uri de striptease cu bărbaţi sexy pe de o parte şi femei dezlănţuite de cealaltă, despărţiţi doar de un "covor" de bancnote aruncate pe jos. Istoria de peste patru decenii a trupei de stripperi ascunde una dintre cele mai întunecate poveşti moderne, în care s-au „împletit“ ascensiunea feminismului în SUA, visul unui imigrant indian, lăcomia şi nebunia.

Pe lângă show-urile care au revoluţionat industria entertainmentului, adevărata poveste a lui Chippendales înseamnă incendiere, asasini plătiţi, afaceri dezastruoase, crimă, toate alimentate de invidie, nesiguranţă şi lăcomie.

Chippendales este o creaţie americană, dar omul care a fondat afacerea este un imigrant indian. Ca mulţi alţii, Somen Steve Banerjee (foto 6 galerie) a venit în SUA în căutarea visului american şi a muncit din greu pentru asta, a fost mai întâi paznic, apoi a avut o benzinărie.

În 1975, Banerjee a decis să-şi extindă afacerile. Alături de partenerul său, Bruce Nahin, a cumpărat un club de noapte din Los Angele, pe care l-a numit Destiny II. Banerjee a visat să fie proprietarul unui club elegant, cu o clintelă selectă, dar lucrurile nu au decurs conform planului, iar afacerea părea să fie un eşec, iniţial.

Află aici istoria surprinzător de întunecată a trupei Chippendales.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite