Irinel Columbeanu: „Monica îşi înfometa fiica“

Irinel Columbeanu: „Monica îşi înfometa fiica“

Monica Columbeanu si Irina

Miliardarul Irinel Columbeanu a lansat un nou atac dur la adresa Monicăi, precizând că aceasta are oroare de oamenii graşi şi o înfometa pe Irina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Irinel Columbeanu a povestit, la OTV, că Monica nu îşi hrănea fiica, Irina cerând de mâncare pe ascuns. Mai mult, el a precizat că Monica avea oroare de copiii graşi, iar Irina prezintă sechele de rahitism. „Am aflat că Irina, după ora 17.00, nu mai mânca nimic. Mi-au povestit angajaţii cum venea să le solicite pe ascuns să îi dea ceva de mâncare, un colţ de pâine. Eu am văzut-o prima dată pe Irina goală acum câteva zile, deoarece nu am fost niciodată lăsat lângă ea când i se făcea baie. Când am văzut-o, sărăcuţa, aşa slabă, adusă de spate mi-a venit să plâng", a spus omul de afaceri.

Miliardarul a mai spus, prin intermediul unui comunicat, că Irina refuză să plece cu Monica, dar el nu se va opune executorului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările