Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: „Anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecţie“

Irina Rimes, primul mesaj după operaţie: „Anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecţie“

Irina Rimes a fost externată din spitalul Elias, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală FOTO Pro TV

Irina Rimes a fost externată de la Spitalul Elias, unde a fost internată în urmă cu câteva zile cu hemoragie internă, suferind o intervenţie chirurgicală de urgenţă. Cântăreaţa a dat detalii despre starea ei de sănătate şi a mărturisit că 2019 a fost „un an greu“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Irina Rimes a anunţat, printr-un mesaj pe Facebook, că a fost externată din spitalul Elias, acolo unde a suferit o intervenţie chirugicală pe 31 decembrie, după ce a fost internată cu hemoragie internă. 

Cântăreaţa nu a precizat care a fost problema ei de sănătate, dar postarea este însoţită de o fotografie ce înfăţişează grafic aparatul reproducător feminin, alături de mesajul „I ovary acted“, un joc de cuvinte care, fonetic, în limba engleză înseamnă „am exagerat“, dar literal sugerează că este vorba de o afecţiune ovariană.

„În noaptea dintre ani m-am trezit din anestezie cu o picătură de şampanie pe buze. Era 00:00, asistentele din sala de reanimare au avut grijă de mine să simt şi eu că e sărbătoare, au deschis geamurile să aud sunetul de-afară şi mirosul de artificii. Cele mai drăguţe asistente ever. A doua zi am petrecut-o tot în reanimare, am fost spălată, hrănită şi găurită la fiecare trei ore pentru analize. Astăzi am mai tras câteva dureri infernale, dar după ce mi-au sos tubul din burtă, m-am simţit ca nouă. Umflată la faţă, vânată pe sub ochi şi pe la toate încheieturile, am intrat frumoasă de tot în 2020. Dar nu-i bai“, a scris cântăreaţa.

Irina Rimes a mărturisit şi că anul 2019 a fost unul oribil pentru ea, care i-a adus multă suferinţă şi care „nu a învăţat-o nimic“. Cu toate astea, concluzia artistei este una optimistă: „Sunt o femeie puternică, am trecut prin toate şi la final am zâmbit“. 

Astăzi am «răsfoit» Instagramul şi toate postările erau despre «ce m-a învăţat 2019» . Am stat să mă gândesc ce m-a învăţat pe mine 2019. Nimic! Nu m-a învăţat nimic. Pentru mine 2019 a fost un an greu şi s-a terminat şi mai greu. Poate cel mai greu an din toată viaţa mea. Şi nu ştiu de ce mi-a fost dat să îndur toate greutăţile acestui an şi ce trebuia să învăţ din ele, sau de ce a trebuit să îndur atâtea ca să învăţ ceva. Puteam să învăţ din greşelile altora, cum o făceam de obicei, dar anul 2019 a hotărât că trebuie să-mi dea o lecţie. Până în ultimul ceas. Îmi pare rău, anule, dacă n-am înţeles ce ai vrut să-mi transmiţi. Şi, mai ales, mi-e ciudă pe tine că nu m-ai lăsat să ajung la Iaşi să cânt de Revelion. Un singur lucru am realizat: sunt o femeie puternică, am trecut prin toate şi la final am zâmbit“. a mărturisit artista.

 

Irina Rimes a continuat prin a le mulţumi doctorilor şi celor care au fost alături de ea: „Acum sunt în drum spre casă, după patru zile de dureri infernale şi zâmbesc. Zâmbesc că a trecut şi zâmbesc că am realizat că am în jurul meu oameni mulţi cărora le pasă de sănătatea mea. Mulţumesc anului 2019 pentru asta, pentru că mi-a reamintit că nu sunt singură. Şi că pot să înfrunt orice! Mulţumesc prietenilor mei care au venit să aibă grijă de mine, mulţumesc tuturor celor care mi-au scris, celor care s-au rugat pentru mine sau pur şi simplu mi-au transmis un gând bun. Sper ca 2020 să fie anul în care vă voi răsplăti pentru grija şi bunătatea voastră. La mulţi ani!“

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: