Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit după 12 ani: ce a declarat actriţa

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au despărţit după 12 ani: ce a declarat actriţa

Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină FOTO Sever Gheorghe

Actorii Ioana Ginghină (41 de ani) şi Alexandru Papadopol (44 de ani) s-au despărţit după o căsnicie de 12 ani. Actriţa a făcut câteva declaraţii prin care a explicat care este situaţia.

După mai multe luni de speculaţii potrivit cărora au divorţat, actriţa a confirmat zvonurile. Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, care s-au căsătorit în 2007, au împreună o fiică, Ruxandra, în vârstă de 11 ani. 
 
Actriţa aşteaptă să înceapă vacanţa fetiţei pentru a rezolva problema cu soţul ei, de care deja s-a separat. „Intenţia mea e să fac un comunicat de comun acord cu Alexandru în care să spunem exact cum stau lucrurile şi să se liniştească un pic apele. Am stat 12 ani împreună, suntem ca un brand. Până la urmă asta e“, a declarat Ioana Ginghină pentru Click!.
 
Cei doi nu mai locuiesc împreună de ceva timp, iar despre o posibilă nouă relaţie, actriţa a mărturisit: „Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă“.
 
Declaraţiile vin după ce în ultimele luni actriţa a scris mai multe texte pe blogul personal în care lăsa de înţeles că s-a despărţit de Alexandru Papadopol. 
 
Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, alături de fetiţa lor, Ruxi FOTO Sever Gheorghe 

Ioana Ginghină a mărturisit că se află de „aproximativ un an într-o mare problemă“: „Sunt mândră că sunt o femeie independentă! Însă această independenţă este o sabie cu două tăişuri, căci sunt de aproximativ un an într-o mare problemă personală şi iată că super puterea mea «independenţa» m-a trădat în acest caz şi m-am trezit că nu pot face faţă singură acestor probleme, deci nu mă pot descurca singură în orice circumstanţă…“.
   
 
„Deşi eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecţie destul de dură ca să învăţ să mă bucur de lucrurile mărunte“, a fost un alt mesaj al actriţei. 
 
 
Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol pe platourile de filmare după ce Ruxandra Ion i-a distribuit pe cei doi în aceleaşi telenovele, precum „Numai iubirea“ (2004), „Daria, iubirea mea“ (2006) şi „Aniela“ (2009). În 2007 cei doi s-au căsătorit, iar la scurt timp au devenit părinţi de fetiţă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: