Intimitate cu iz de publicitate: căsătoria Andreei Marin cu Tuncay Öztürk

Intimitate
cu iz de publicitate: căsătoria Andreei Marin cu Tuncay
Öztürk

„Tuncay m-a făcut să înfloresc, mi-a adus linişte, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă”, spune Andreea Marin. FOTO Pappics/ Facebook

Anunţată pe Facebook, vestea căsătoriei Andreei Marin cu Tuncay Öztürk sporeşte notorietatea vedetelor ce au trimis informaţia către un public pozitiv şi au evitat scurgerile nedorite de date.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

„Întotdeauna voi fi mândru să am o asemenea femeie frumoasă, în calitate de soţie, lângă mine. Este o onoare pentru mine să vă mărturisesc căsătoria noastră“, a scris medicul Öztürk pe contul său de Facebook. Dezvăluirea făcută la un an după ce Andreea Marin şi Ştefan Bănică jr şi-au anunţat, pe aceeaşi platformă de socializare, divorţul după şapte ani, fiindcă planurile nu mai coincideau, a atras deopotrivă felicitările şi criticile celor care spun că Tuncay, partenerul mai tânăr cu 11 ani ca Marin (39 de ani), seamănă, de fapt, cu Bănică (46 de ani). Opţiunea de a anunţa veştile personale în spaţiul public, virtual, garantează câteva avantaje, spune specialistul media Iulian Comănescu: vedetele se umanizează şi comunică într-o manieră familiară, adresându-se unui comunităţi predispuse la valorizarea mesajului.

STRATEGIE DE PROMOVARE
La câteva ore după „lansarea bombei“ şi prezentarea primelor fotografii de la cununie, la Antena Stars, moderatoarea emisiunii „Preţuieşte viaţa“ de la TVR 1 s-a adresat celor peste 538.000 de fani de pe contul de persoană publică, din reţeaua lui Zuckerberg. „Mi-am dorit să trăiesc momentul nostru sensibil la adăpostul vieţii private, fără fast, simplu şi cu decenţa potrivită“, a notat cea care a plecat în săptămâna de miere în Dubai, aceeaşi destinaţie în care s-a refugiat şi anul trecut, cu Bănică şi fiica lor, Violeta, la scurt timp după vestea despărţirii. În timp ce Comănescu explică opţiunea pentru intimitate prin faptul că Marin e reticentă cu presa mondenă şi, ajungând la al treilea mariaj, nu-şi doreşte să facă spectacol, Alfred Bulai e mai sceptic. „E de bonton să spui că vrei discreţie, ca să nu pară că-ţi speli rufele în public, însă asta e o minciună liber consimţită din moment ce te afişezi pe Facebook“, subliniază sociologul. Mai mult, el spune că veştile despre schimbarea statutului marital au o ţintă clară. „Cu cât spui că încerci să ţii un secret, cu atât vinzi mai bine, fiindcă atunci când află informaţia, oamenii au senzaţia că se uită pe gaura cheii. Andreea Marin vrea să fie adulată de public, ca să-şi crească cota. Astfel, ea va avea un argument solid când îşi va negocia un contract“, mai zice Bulai.

Foto

POSTĂRI PROGRAMATE
Anunţul de pe Facebook este o strategie, crede Horea Mihai Bădău, autorul primului manual de Social Media din România. „Andreea Marin pare că şi-a organizat căsătoria cu propriile forţe. Prin postări profesionale, ea şi-a transformat contul într-o scenă pe care şi-a etalat ritualul vieţii într-un manieră programată. Această strategie de PR şi de marketing îi influenţează imaginea“, spune lectorul universitar de la FJSC, Bucureşti. De altfel, în ultima zi a anului, vedeta a dat de înţeles că s-a căsătorit când şi-a postat o fotografie cu verigheta pe deget. Imaginea a completat colecţia de aproape 8.000 de poze, de la cele cu Tuncay, Violeta şi prietenii, la cele din călătorii, emisiuni ori de la antrenamente. "A existat şi perioada în care eram atât de închisă încât nu se vedea nimic din universul meu. Atunci am fost acuzată de secretomanie", a justificat Andreea Marin anul trecut, la Adevărul Live.

Dragostea, cel mai frumos cadou
Andreea Marin şi Tuncay Öztürk s-au cunoscut în 2012, când vedeta TV se recupera după o operaţie la coloană, într-o clinică din Bodrum (Turcia). Medicul a spus că după ce pacienta s-a vindecat, nu s-au mai întâlnit, iar revederea a avut loc abia la începutul lui 2013. Discuţiile au fost definitorii pentru a-şi da seama că nu e atras doar de înfăţişarea, ci şi de spiritul ei. „Am înţeles că avem acelaşi mod de a vedea lucrurile şi aceeaşi dorinţă de a ajuta oamenii, pornită din suflet. Rostul nostru este similar“, a spus el pentru ADPM. 

În iunie, Andreea Marin a anunţat despărţirea de Tuncay pe Facebook, spunând că „presiunea mediatică excesivă asupra relaţiei poate face mult rău familiilor“. La scurt timp, însă, ei au plecat în Croaţia, „într-un colţ de rai, departe de nebunia cotidiană“, cum a descris Marin. Apoi, ea a dat detalii despre relaţie. „Dragostea este cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit vreodată Tuncay. A făcut schimbări importante în viaţa a lui, pentru mine“, a zis la Antena 1, completând la Wowbiz că se înţeleg foarte bine. „Tuncay m-a făcut să înfloresc pur şi simplu, mi-a adus linişte, echilibru, m-a făcut să vreau să fiu mai frumoasă şi pe dinafară şi pe dinauntru“, a recunoscut Andreea Marin.

Cine e Tuncay Öztürk

Profesionist în fizioterapie şi osteopatie, Tuncay Öztürk este unul dintre cei mai apreciaţi medici din domeniu. Specialistul turc a lucrat cu sportivi de performanţă din întreaga lume în cadrul centrului acreditat FIFA al spitalului Acibadem din Istanbul, printre aceştia numărându-se şi sportivi români precum Simona Amânar, Andreea Răducan şi Marian Drăgulescu. Öztürk s-a mutat în România şi a acceptat să se ocupe de lotul de gimnastică al României, ajutând-o inclusiv pe Larisa Iordache să se recupereze după o accidentare. „Îmi plac oamenii de aici, sunt deschişi, cu simţul umorului. Ospitalitatea noastră şi a voastră sunt asemănătoare, mă simt ca acasă în România“, a declarat medicul turc, pentru agentiadepresamondenă.ro (ADPM).

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările