Interviu Alina & Mihai Petre: cum petreceau Crăciunul în copilărie

Interviu Alina & Mihai Petre: cum petreceau Crăciunul în copilărie

Mihai şi Alina, doi fraţi care au devenit prieteni buni

În aşteptarea Moşului, rememorăm nostalgici gustul de turtă dulce al zilelor când eram copii şi ne strângeam lângă brad. Cu cât mai mulţi, cu atât mai frumos. De aceea am invitat câteva vedete să ne vorbească despre Sărbătoarea magică, aşa cum au împărţit-o, când erau mici, cu fraţii şi surorile lor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum l-ar descrie fiecare pe celălalt, în două fraze...

Alina Mihai este cel mai ambiţios om cu care am interacţionat vreodată, este persoana în care pot avea încredere totală şi care mă va ajuta indiferent de situaţie. Este fixist, fami­list convins, glumeţ şi un tată desăvârşit!

Mihai Şi ea e foarte frumoasă, foarte ambiţi­oasă şi foarte muncitoare. E o soră „foarte“!

Care este cea mai frumoasă amintire împreună de Crăciun, din copilărie?

Mihai Cele în care ne trezeam dimineaţa şi mergeam să vedem ce am primit. Diferen­ţa între noi e de zece ani, iar eu, chiar dacă ştiam cum stă treaba cu Moşul, mă minunam la fel de tare pentru a nu-i strica surpriza. Mă bucuram enorm să o vad aşa entuziasma­tă. După ce desfăceam cadourile, încingeam o partidă de fotbal pe hol, dar recunosc că nu prea o lă­sam să câştige.

Alina În fiecare an părinţii ne tri­miteau foarte devreme la culcare, spunându-ne că Moşul nu o să ne aducă cadouri dacă ne va găsi jucându-ne prin casă, aşa că mergeam cuminţei fiecare la el în cameră, iar de cele mai multe ori ne prefăceam că dormim. În fiecare an, Mihai se trezea înaintea mea şi venea la mine în cameră să-mi dea vestea cea mare: „A venit Moooooşul“. Urma evident curiozitatea şi mergeam împreună în sufragerie, la brad. Moşul nu greşea în niciun an, în partea dreaptă erau cadourile mele, în stânga erau cadourile lui şi întotdeauna primeam ace­laşi număr de daruri, ca să nu ne supărăm, iar dulciurile erau la fel şi pentru unul, şi pentru celălalt. Moşul a fost mereu foarte darnic şi cinstit cu noi.

Acum mai reuşiţi să vă adunaţi în familie de Sărbători?

Mihai Da, de fiecare dată când suntem în România, mergem ori la mama, ori la mine acasă şi petrecem împreună.

Citeşte interviul integral pe www.okmagazine.ro!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările