Interdicţia regală care a frustrat-o cel mai mult pe Meghan Markle: cum va profita de noua libertate soţia prinţului Harry

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meghan Markle (38 de ani) a fost extrem de „frustrată“ de o interdicţie regală. O sursă a dezvăluit cum va profita soţia prinţului Harry (35 de ani) de faptul că nu mai este membru activ al familiei regale britanice.

Acum că nu trebuie să mai respecte regulile regale, Meghan Markle vrea să devină mai „implicată politic“ şi ar putea interveni în alegerile prezidenţiale din America de anul acesta, potrivit unei surse citate de Daily Mail.

Astfel, odată cu „divorţul“ ducilor de Sussex de familia regală britanică, fosta actriţă a scăpat de marea ei frustrare, aceea că nu avea voie să îşi exprime public părerile politice. 

„Ducesa a spus că era frustrată pentru că a fost forţată să stea departe de lumea politică după ce s-a logodit cu Harry. Ea are opinii politice clare şi acum va profita de noua libertate pentru a le exprima în mod public“, a declarat o sursă din cadrul familiei regale.

Meghan este cunoscută ca fiind o persoană implicată politic, declarându-se feministă de mai multe ori. Însă, rolul de ducesă şi membru activ al familiei regale o împiedica să îşi exprime public convingerile politice, aşa cum niciun membru al Casei regale britanice nu are dreptul să facă asta, ci trebuie să fie imparţial din punct de vedere politic. 

Meghan Markle l-a atacat pe Donald Trump în trecut

Înainte de a-l cunoaşte pe Harry, Meghan l-a atacat dur pe Trump şi a spus despre el că e misogin. Mai mult, după ce s-a căsătorit cu Harry, fosta actriţă a refuzat să participe la întâlnirile de stat cu preşedintele american, ultima dată optând să stea acasă cu Archie.

Chiar dacă ducesa nu mai e un membru activ al familiei regale şi nu mai trebuie să stea departe de politică, ea ar putea în continuare să dea naştere unei furtuni pe plan diplomatic dacă îl atacă din nou pe Trump sau dacă se implică în politica din Canada, acolo unde locuieşte acum cu Harry şi micul Archie. 

Se ştie, de altfel, că Meghan e bună prietenă cu Jessica Mulroney, nora fostului prim ministru canadian Brian Mulroney. Ea şi Harry mai sunt apropiaţi şi de actualul premier al Canadei, Justin Trudeau, dar şi de Barack şi Michelle Obama. 

Meghan Markle a spus în trecut că vrea să fie preşedinte al SUA

În 2018, s-a vehiculat că Meghan i-ar fi spus unei prietene apropiate că ambiţia ei este să ajungă preşedinte al Statelor Unite. Se pare că conversaţia ar fi avut loc înainte de logodna cu Harry. 

Specialiştii nu exclud o astfel de rută pentru Meghan: „Cu faima ei, ar putea foarte uşor să fie un nou Ronald Reagan“, a declarat jurnalistul Simon Jenkins, facând referire la cariera de la Holllywood a lui Reagan.

Donald Trump, jigniri la adresa lui Meghan Markle

Preşedintele Donald Trump a avut o discuţie, într-un interviu pentru cotidianul britanic The Sun, despre criticile pe care Meghan Markle i le-a adus liderului de la Casa Albă şi a fost citat numind-o „obraznică“ pe fosta actriţă.

Ulterior, preşedintele american a negat faptul că a numit-o pe Meghan Markle „obraznică“, într-un mesaj publicat pe Twitter duminică, 2 iunie, deşi afirmaţia a fost făcută într-un interviu pentru The Sun, a fost înregistrată şi este publică.

Trump a scris pe contul său de Twitter: „Nu am numit-o niciodată pe Meghan Markle «obraznică». Este o invenţie a publicaţiilor care răspândesc ştiri false. Îşi vor cere scuze CNN, NYT şi aţii? Mă îndoiesc!“.

În timpul interviului, lui Trump i-au fost prezentate comentarii ale Ducesei de Sussex de dinainte de alegerile americane din 2016. În acel an, în emisiunea TV „The Nightly Show with Larry Wilmore“, Markle a spus că Trump este misogin şi că politica lui dezbină, afirmând că ea se va muta în Canada dacă acesta câştigă alegerile. Trump a replicat: „Nu ştiam că a fost obraznică. Sper că acum este OK“. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite