Imagini de la nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali. Latifundiarul a dat 20.000 de euro altor miri pentru a le lua formaţia de nuntă

Imagini de la nunta Theodorei, fiica lui Gigi Becali. Latifundiarul a dat 20.000 de euro altor miri pentru a le lua formaţia de nuntă

FOTO Click

Nuntă în familia Becali. Fiica cea mai mare a lui Gigi Becali, Theodora, în vârstă de 24 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu Mihai Theodor Mincu, un aromân dintr-o familie înstărită. Latifundiarul a organizat o petrecere cu 700 de invitaţi la Palatul Snagov.

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon Nou din Bucureşti, iar de la ora 20:00 a început petrecerea de nuntă pentru care Gigi Becali ar fi cheltuit jumătate de milion de euro, potrivit Click!  

Mireasa a avut o rochie albă, stil prinţesă, cu broderie strălucitoare şi o coroniţă din pietre sclipitoare pe cap. 
 
FOTO Mihai Ionescu
 
Pentru că mirii îşi doreau o formaţie care fusese deja rezervată de alţi nuntaşi, patronul FCSB le-ar fi plătit acelor miri 20.000 de euro ca să îi cedeze lui muzicanţii. 
 
Mirele şi Gigi Becali au purtat costume de la Alexandru Ciucu. Socrul mic a ales un costum cu revere din mătase dintr-o ţesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din acelaşi material, e la două rânduri, cu 6 nasturi, iar pantofii au fost şi ei speciali, cu nişte simboluri bisericeşti pe toc. 
 
 
Ginerele, Mihai Mincu, are trei ţinute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri şi nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase şi vestă neagră din cea mai preţioasa mătase brocart. Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipuşcă din mătase. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: