Imagini de la nunta prezentatoarei „Observator“ Mihaela Călin. Andreea Berecleanu i-a fost naşă FOTO

Imagini de la nunta prezentatoarei „Observator“ Mihaela Călin. Andreea Berecleanu i-a fost naşă FOTO

Mihaela Călin şi Daniel Sava FOTO Antena 1

Prezentatoarea „Observator“ Mihaela Călin şi avocatul Daniel Sava s-au căsătorit, iar colega ei, Andreea Berecleanu, i-a fost naşă.

Ştiri pe aceeaşi temă

După căsătoria civilă ce a avut loc în vara anului acesta, Mihaela Călin şi Daniel Sava s-au căsătorit în faţa lui Dumnezeu. 
 
Ceremonia religioasă a avut loc duminică şi, după cum declară mireasa, „a fost o atmosferă minunată la petrecere şi le mulţumesc lor, invitaţilor noştri, pentru asta“.
 
Alături de miri s-au aflat naşii, Andreea Berecleanu şi soţul său, medicul estetician Constantin Stan, care au fost un real ajutor pentru cei doi miri, după cum a declarat Mihaela Călin: 

„Ne-au ascultat toate ideile şi dorinţele şi ne-au ajutat să le transformăm în realitate. Ne-au îndrumat din experienţa lor şi ne-au liniştit ori de câte ori nu mai ştiam cum să potrivim lucrurile“.
 
Constantin Stan, Andreea Berecleanu, Mihaela Călin şi Daniel Sava FOTO Antena 1
 
 
Organizarea petrecerii a avut loc într-un timp record, la mai puţin de patru luni de la cununia civilă, iar toate detaliile au fost puse la punct fără un efort prea mare, garantându-le celor doi o nuntă de vis. 
 
Mirii Mihaela Călin şi Daniel Sava FOTO Antena 1
 
În ziua sa specială, mireasa a purtat o rochie extrem de elegantă, cu accente florale personalizate. „Andreea a mers cu mine la probe pentru rochia de mireasă. Ne-am sfătuit despre tot. Aceasta a fost creată special de prietenul meu Cristian Samfira. Mă leagă o frumoasă prietenie de el şi de soţia lui, Stefana, şi mi-am dorit foarte mult ca el să îmi facă rochia de mireasă. Nu aveam nicio idee clară atunci când am ajuns la el la atelier, ba chiar mi-am dorit să îmi facă o rochie după gustul şi inspiraţia lui. Şi a ieşit într-adevăr rochia vieţii mele! Am îmbrăcat rochii foarte frumoase de-a lungul timpului, ţinute speciale, dar la nunta mea m-am simţit cea mai frumoasă din lume!“, a mărturisit aceasta emoţionată. 

La rândul ei, naşa Andreea Berecleanu a schimbat două ţinute deosebite. 
 
Mihaela Călin, mireasă FOTO Antena 1
 
View this post on Instagram

💚 #weddingdress #godmother

A post shared by Andreea Berecleanu (@andreeaberecleanu) on


Florile din buchetul miresei au respectat aceeaşi tematică elegantă, iar aranjamentul, pregătit de una dintre prietenele Mihaelei, a completat perfect ţinuta: „Mi-am dorit să îi strecoare şi câteva fire de busuioc care în biserică au creat în jurul nostru o mireasmă încântătoare. Aroma de busuioc este una dintre preferatele mele. Carmen Ioniţă a avut grijă să prindă acolo câteva dintre florile mele preferate, cele mai simple şi cele mai frumoase: frezii şi liliac“.
 
FOTO Antena 1

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările