Imagini de la nunta lui Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu: Bobonete le-a fost naş

Imagini de la nunta lui Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu: Bobonete le-a fost naş

Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu FOTO Arhivă personală

Actorul Cosmin Natanticu (38 de ani) s-a căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa Eliza Georgescu (29 de ani) într-un decor de poveste, iar naşi le-au fost Cătălina şi Mihai Bobonete.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cosmin Natanticu şi Eliza Georgescu s-au căsătorit pe 9 septembrie, de Sfânta Ana, în cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat la Pădurile Regale din Corbeanca. 

Atât cununia civilă, cât şi ceremonia religioasă au avut loc în aer liber, iar o artistă le-a cântat la harpă. Naşi le-au fost actorul Mihai Bobonete şi soţia sa, Cătălina, iar evenimentul, evident, a fost unul plin de glume şi voie bună. 

Mirii s-au distrat într-un cort amplasat în natură alături de aproximativ 200 de invitaţi, printre care Jojo şi Paul Ipate, actorii din Las Fierbinţi Costi Diţă şi Adrian Văncică, Nea Raţă de la Ferma Vedetelor, dar şi comedianţii Micutzu', Cătălin Bordea şi Cătălin Neamţu, care a întreţinut atmosfera. 

 

Mireasa a avut o rochie de mireasă cusută manual cu pene de struţ şi cristale, iar la petrecere s-a schimbat într-o ţinută mai sexy - o rochie cu franjuri în stilul anilor '70. 

Imagini video de la nuntă au fost făcute publice în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Cosmin Natanticu fiind un prieten al postului. El a participat la reality show-ul „Ferma vedetelor“, face echipă cu Andi Moisescu şi Costi Diţă în quiz show-ul „Pe bune?!“ şi joacă în noul serial al televiziunii, „Triplusec“. 

Pe de altă parte, Eliza Georgescu a participat în 2016 la show-ul „X Factor“, de la Antena 1, unde a dezvăluit şi modul inedit în care a fost cerută în căsătorie de Natanticu.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstruşnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?! A trebut să îl iau“, povestea Eliza Georgescu în cadrul unei ediţii „X Factor“.

citeste totul despre: