Imagini de la botezul fetiţei lui Smiley şi a Ginei Pistol. Invitaţii au sărit în piscină

Imagini de la botezul fetiţei lui Smiley şi a Ginei Pistol. Invitaţii au sărit în piscină

Eveniment special pentru Smiley şi Gina Pistol, care duminica aceasta şi-au botezat fetiţa, pe Josephine Maria. Astfel că, după evenimentul de la biserică, familia şi invitaţii s-au retras într-un loc special, departe de Bucureşti, în natură, fără tam-tam şi lux. Petrecerea a semănat mai degrabă cu o ieşire la grătar cu prietenii apropiaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Zi specială, duminică, 20 iunie, pentru Andrei Tiberiu Maria (37 de ani) şi Gina Pistol (40 de ani), care şi-au dorit să-şi creştineze fetiţa, pe micuţa Josephine, născută pe 9 martie.
 
Aşa cum ştie toată lumea, juratul de la "SuperStar România" şi de la "Românii au talent" este discret evenimentele private şi şi-a rugat cunoscuţii şi prietenii să nu facă fotografii în biserică sau de la petrecerea de după. Pentru că cei doi părinţi şi-au dorit o ceremomonie intimă, la care să fie doar prietenii şi cei dragi, să sărbătorească în linişte creştinarea micuţei Josephine.
 
Andreea Bănică i-a dat însă de gol pe cei doi părinţi, că şi-au creştinat fetiţa, şi că a fost la petrecerea de botez. Ea a postat imagini de la eveniment, care a avut loc în Corbeanca, la Paradisul Verde, unde toată lumea s-a distrat pe cinste.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările