Imagini adorabile cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte de la nunta regală. Fiica de 6 ani a starului Robbie Williams a apărut pentru prima dată în public

Imagini adorabile cu Prinţul George şi Prinţesa Charlotte de la nunta regală. Fiica de 6 ani a starului Robbie Williams a apărut pentru prima dată în public

Prinţesa Charlotte şi Prinţul George au făcut parte din alaiul mirilor FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul George (5 ani) şi Prinţesa Charlotte (3 ani) au fost în centrul atenţiei la nunta regală a Prinţesei Eugenie, unde au avut roluri deosebit de importante de onorat. De asemenea, privirile au fost aţintite şi asupra micuţei Theodora, fiica în vârstă de 6 ani a vedetelor Robbie şi Ayda Williams. Fetiţa a făcut parte din alaiul mirilor, aceasta fiind şi prima ei apariţie publică.

Ştiri pe aceeaşi temă

În timp ce mirii au fost copleşiţi de emoţii, copiii din alai s-au distrat de minune şi au făcut deliciul publicului cu gesturile lor amuzante. 
 
Copiii cei mari ai Ducilor de Cambridge au reuşit şi de această dată să apară în cele mai adorabile imagini de la nunta regală. 
 
Prinţul George a fost paj, iar sora lui mai mică a fost una dintre domnişoarele de onoare. 
 
Cei doi au salutat mulţimea, s-au strâmbat în faţa camerelor şi s-au distrat de minune, inclusiv în biserică. 
 
 
 
 
Toţi copiii din alaiul mirilor au purtat ţinute identice: fetiţele – rochiţe albe cu o fundă cu imprimeu floral în jurul mijlocului, iar băieţeii cămăşi albe şi pantaloni albaştri cu brâu asortat cu funda domnişoarelor. 
 
 
Domnişoarele de onoare au avut şi bucheţele de flori la fel ca al miresei, din frezii, lăcrămioare şi trandafiri albi. 
 
 
Micuţii au întâmpinat şi ceva probleme din cauza vântului puternic, iar unul dintre paji s-a dezechilibrat şi a căzut pe scările Capelei St. George din Windsor, unde a avut loc ceremonia. 
 
 
Atenţia a fost atrasă şi de Theodora, fiica starului Robbie Williams şi a actriţei Ayda Williams, prieteni apropiaţi ai mirilor. Celebrul cuplu îşi ţine copiii departe de lumina reflectoarelor, aceasta fiind prima apariţie publică a fiicei lor. 
 
citeste totul despre: