Ilie Năstase şi-a vândut vila din Primăverii. Câţi bani a luat şi ce planuri are

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vila din Primăverii a lui Ilie Năstase, FOTO click.ro
Vila din Primăverii a lui Ilie Năstase, FOTO click.ro

La aproape cinci decenii de când a primit vila din Primăverii în dar de la statul român, Ilie Năstase a decis să-şi vândă în mare secret proprietatea.

Ilie Năstase a primit în 1972 o vilă superbă situată în exclusivistul cartier Primăverii. Era modul statului comunist de a-l premia pe tenismen pentru meritele sale sportive deosebite. Acesta a renovat-o conform propriilor gusturi şi a mobilat-o într-un stil luxos, convieţuind aici pentru următoarele aproape cinci decenii cu toate cele cinci soţii pe care le-a avut.

Casa nu i-a adus, însă, doar lucruri frumoase în viaţă lui Ilie Năstase. Pe de-o parte, căsniciile sale nu au rezistat, iar Ioana Simion, ultima soţie a tenismenului, s-a simţit atât de apăsată de moştenirea tuturor relaţiilor avute de Năstase încât a decis să părăsească locuinţa şi să se mute într-un apartament din Pipera. Pe lângă aceste relaţii eşuate, Năstase a mai păţit şi alte lucruri neplăcute în vila din Primăverii. La începutul lui 2019, cineva i-a vandalizat gardul, tenismenul spunând atunci că nu e pentru prima dată când păţeşte asta. 

În consecinţă, Ilie Năstase s-a hotărât că vila este, într-adevăr, aducătoare de tot felul de ghinioane şi a decis s-o vândă, în ciuda aşteptărilor prietenilor care credeau că vila va fi moştenită de cele două fiice ale sale din căsătoria cu Amalia. În secret, în noiembrie 2019, Ilie şi-a vândut cadoul primit de la regimul comunist. 

Citeşte pe Click.ro câţi bani a încasat Ilie Năstase pe vilă şi ce plănuieşte să facă cu ei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite