Ilie Năstase: „De ce mi se ascultă telefonul, sunt terorist? Le cer sute de milioane despăgubiri nenorociţilor“

Ilie Năstase: „De ce mi se ascultă telefonul, sunt terorist? Le cer sute de milioane despăgubiri nenorociţilor“

Ilie Năstase

Fostul tenisman Ilie Năstase a vorbit despre dosarul de contrabandă cu ţigări făcută cu maşina ambasadei Republicii Congo de la Belgrad, afirmând că iubita sa nu are nicio treabă cu acest dosar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Năstase s-a supărat pe cei de la DIICOT şi a precizat că Brigitte Sfăt nu este implicată în traficul de ţigări. Acesta a adăugat că nu înţelege de ce i-a fost ascultat telefonul, deoarece nu este un terorist. „Prietena mea nu are nicio treabă cu traficul de ţigări. Interpretează cum vor ei şi nu ştiu de ce mi-au ascultat telefonul. Vreau să mă duc şi eu acum la DIICOT, să întreb de ce mi se ascultă telefonul. Sunt terorist? Nu este normal să mi se asculte telefonul. Eu nu sunt o ameninţare pentru România. Sunt mulţi terorişti şi mafioţi în România, dar lor nu le sunt ascultate telefoanele. Dacă am vorbit ceva care dăuneaza acestei ţări sau am făcut rău, mă duc şi cer singur să fac puşcărie. Dar dacă se demonstrează că nu am făcut ceva rău, le cer sute de milioane despăgubiri nenorociţilor, că alfel nu am cum să îi numesc", a spus, pentru Q Magazine, Ilie Năstase.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările