Iată cele mai fierbinţi femei ale Apocalipsei

Iată cele mai fierbinţi femei ale Apocalipsei

Asia Argento

Asia Argento este fiica lui Dario Argento, legenda filmelor horror din Italia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ea a apărut în mai multe filme cu de groază şi şi-a creat o reputaţie de sex simbol al filmelor de acest gen. Asia A fost inclusă în topul celor mai sexy femei care au jucat în filme despre sfârşitul lumii. Rolul care ca introdus-o în acest top (realizat de COED Magazine) este cel pe care l-a interpretat în filmul ¨Land Of The Dead¨.

Alături de Asia, în topul celor mai sexy femei ale apocalipsei, se află şi Carrie-Anne Moss (Trinity din Matrix). Carrie Ann este cunosctuă pentru faptul că a pozat foarte rar în ţinute indecente. Rhona Mitra (Doomsday) şi Milla Jovovich (Resident Eavil), nu au fost atât de sfioase în a-şi etala fizicul în revistele de specialitate.

Pe locul întâi în topul revistei COED se află Rose McGowan (stripperiţa fără un picior din Planet Terror al lui Tarantino). Ea este considerată cea mai sexy femeie din toate filmele despre Apocalipsă din toate timpurile.

Vezi aici GALERIE FOTO INCENDIARĂ cu celelalte femei ale Apocalipsei şi VIDEO cu stirpp-teas-ul lui Rose McGowan

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările