Hussein, cel mai cool prinţ. Iată-l pe fiul Reginei Rania, pe motocicletă!

Hussein, cel mai cool prinţ. Iată-l pe fiul Reginei Rania, pe motocicletă!

Hussein face tot ce poate pentru a-şi ajuta poporul. FOTO Instagram

Este cel dintâi născut al Reginei Rania şi-al soţului ei, Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei. Hussein, căci aşa se numeşte moştenitorul tronului iordanian, are 22 de ani şi atunci când nu are în program diferite îndatoriri regale, preferă să meargă cu motocicleta prin deşert.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cum ştim asta? Ne-o spune chiar mama sa, Regina Rania, care postează imagini inedite din viaţa prinţului, pe contul ei de Instagram. De altfel, cea mai recentă postare a ei este cu Hussein, pe motocicletă. ”Prinţul Al Hussein, prin Iordania, acum câteva zile”, este descrierea făcută de Rania la una dintre fotografiile publicate pe reţelele de socializare. Şi cu siguraţă este o mamă foarte mândră de odrasla ei, de vreme ce postează atât de des momente din viaţa de familie. Amintim că Hussein, primul în linia de succesiune la tronul din Iordania, a absolvit cursurile Universităţii Georgetown, în luna mai, onţinând o diplomă în istoria universală.

Iată pozele cu prinţul Iordaniei pe motocicletă pe www.okmagazine.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările