Hugh Jackman, prima reacţie după ce a învins cancerul a şasea oară VIDEO

Hugh Jackman, prima reacţie după ce a învins cancerul a şasea oară VIDEO

Hugh Jackman a fost supus pentru prima dată unei intervenţii de înlăturare a unui carcinom bazocelular în 2013 FOTO Hepta

Hugh Jackman (48 de ani) a făcut primele declaraţii după ce a fost supus încă unei operaţii de extirparea a unor celule care cauzează cancer de piele.

Hugh Jackman a cinstit un pahar pentru sănătate şi un stil de viaţă sănătos după ce a fost operat pentru a şasea oară pentru extirparea unor celule care cauzează cancer de piele. Actorul se află în Brazilia pentru a-şi promova cel mai nou film, „Logan“, scrie „The Telegraph“

A şasea operaţie pentru Jackman

„Mulţumesc São Paulo, mulţumesc Brazilia. Un carnaval frumos! Sănătate!“, a zis actorul într-un clip video postat pe contul lui de Instagram. Totodată, starul de cinema a ţinut să împărtăşească experienţa cu cei zece milioane de fani de pe reţeaua de socializare. „Mulţumită controalelor frecvente şi medicilor minunaţi, totul este bine. Arată mai rău cu bandaj decât fără. Jur!“, a scris el, adăugând hashtag-ul #wearsunscreen (foloseşte cremă pentru protecţie solară), scrie NME.com.

Jackman a fost supus pentru prima dată unei intervenţii de înlăturare a unui carcinom bazocelular în 2013, după ce soţia sa, Deborra-Lee Furness, l-a îndemnat să meargă la medic pentru a-i fi verificată o aluniţă de piele.

În prezent, starul australian merge la control medical la fiecare trei luni şi a lansat deja o gamă de creme de protecţie solară pentru copii.

Carcinomul bazocelular este cel mai des întâlnit tip de cancer de piele, care afectează peste 90% din totalul pacienţilor diagnosticaţi cu cancer de piele în Statele Unite ale Americii. Astfel de carcinoame se răspândesc rar în organism, dar, dacă nu sunt extirpate, pot să afecteze ţesutul înconjurător.

Ultima dată în pielea lui Wolverine

Hugh Jackman  va interpreta rolul mutantului cu gheare retractabile pentru a opta oară - şi totodată ultima oară - în noul film. Acest lungmetraj este o continuare a două pelicule anterioare - „X-Men Origins: Wolverine“ (2009) şi „The Wolverine“ (2013). De asemenea, noul opus va fi cel de-al 10-lea film din franciza „X-Men“.

Textul scenariului îl descrie pe Wolverine în 2024, când devine „bătrân“ şi „puterile lui nu mai sunt ceea ce erau odată“. Alături de Wolverine apare şi o fetiţă mutant, care îl are ca mentor pe personajul jucat de Hugh Jackman. 

Acţiunea se petrece în 2024, într-o epocă în care naşterile de mutanţi cunosc un declin sever dintr-un motiv necunoscut. O organizaţie guvernamentală denumită „Transigen“ îi transformă pe tinerii mutanţi în veritabile maşini de ucis.

Se spune că, în noul film, Logan este rău, bea mult alcool şi se confruntă cu o diminuare a puterilor sale. De asemenea, el se vindecă mult mai lent - iar uneori chiar deloc.  Potrivit unor surse, Profesorul X, interpretat de Patrick Stewart, nu se simte nici el prea bine, a îmbătrânit foarte mult, puterile lui sunt instabile şi, uneori, nu şi-l mai aminteşte pe Logan. Logan este ajutat în îngrijirile pe care le acordă Profesorului X de mutantul albinos Caliban, interpretat de Stephen Merchant.

Distribuţia peliculei îi cuprinde pe actorii Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Richard E. Grant, Stephen Merchant, Eriq La Salle, Elise Neal şi Elizabeth Rodriguez. Filmul „Logan“ va fi lansat pe marile ecrane pe 3 martie 2017. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: