Horia Brenciu, live de la malul mării cu fiica sa Maria: „Dacă vreodată eu mă duc la fund, ea preia controlul“ VIDEO

Horia Brenciu, live de la malul mării cu fiica sa Maria: „Dacă
vreodată eu mă duc la fund, ea preia controlul“ VIDEO

Horia Brenciu şi Maria

Horia Brenciu abia aşteaptă să se reîntoarcă la concerte şi, după cum spune, îi este dor de fani. Până la următoarea întâlnire cu aceştia, cântăreţul le-a vorbit într-un live pe Instagram.

Ştiri pe aceeaşi temă

Horia Brenciu este în vacanţă cu întreaga familie pe litoralul românesc. Artistul postează pe Instagram momente haioase împreună cu cei 4 copii ai lui. De curând, juratul de la Vocea României s-a dus în larg cu fiica lui Maria.

„Păi ce, credeaţi că nu vă fac eu live?” spune el. „Am luat-o şi pe Maria cu mine şi dacă vreodată eu mă duc la fund, adică aşa...Eu supravieţuiesc. Ea preia controlul.”

 „Un singur lucru mai adaug, s-au semnalat prezenţe de delfini în Marea Neagră. Ei bine, adevărat, puţin adevărat, dar în Marea Neagra s-a mai semnalat prezenţa balenei fără cocoaşa albastră, eu sunt aia!”, glumeşte Horia Brenciu. 

Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani. Împreună au o familie frumoasă, iar artistul este un familist convins. Cei doi sunt părinţii a trei fete şi un băiat. Horia Brenciu şi Alice Dumitrescu o au împreună doar pe Mina, o fetiţă în vârstă de 6 ani. Soţia artistului mai are două fete din căsnicii anterioare. Andreea şi Maria sunt fiicele lui Alice din relaţii anterioare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările