Holland Taylor şi Sarah Paulson s-au întâlnit pe Twitter şi au o relaţie, în ciuda diferenţei de 32 de ani dintre ele. „Ne iubim!“

Holland Taylor şi Sarah
Paulson s-au întâlnit pe Twitter şi au o relaţie, în ciuda diferenţei de 32 de
ani dintre ele. „Ne iubim!“

Sarah Paulson şi Holland Taylor FOTO Shutterstock

Cuplurile în care el este mai în vârstă şi ea e o jună superbă sunt obişnuite la Hollywood şi oriunde în lume, de altfel. Mai rar vedem o pereche cu o diferenţă de 32 de ani între cele două persoane, iar cea trecută de prima tinereţe să fie femeie. Dar, în acest caz, e vorba despre două femei, care atrag atenţia tuturor şi încearcă să ofere un exemplu altora.

La un an după ce relaţia ei cu Holland Taylor (78 de ani) a devenit cunoscută, Sarah Paulson (46 de ani) a început promovarea producţiei American Crime Story: The People vs. O.J. Simpson. Însă nu prestaţia sa - care i-a adus şi un Emmy - era subiectul discuţiilor, ci viaţa intimă a actriţei.

Într-un interviu din 2016, pentru The New York Times, Paulson a fost întrebată de diferenţa de vârstă de 32 de ani dintre ea şi partenera ei, iar Sarah a insistat că e mai mult un avantaj decât un dezavantaj: „Când eşti cu cineva mai în vârstă, apreciezi mai bine timpul pe care-l ai la dispoziţie, ce ai alături de acea persoană şi ce este cu adevărat important în viaţă‟.

Citeşte aici cum s-au cunoscute cele două, cum s-au îndrăgostit şi cum decurge relaţia lor. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările