Heidi Klum şi-a anunţat logodna cu chitaristul Tokio Hotel printr-o fotografie

Heidi Klum şi-a anunţat logodna cu chitaristul Tokio Hotel printr-o fotografie

Heidi Klum şi Tom Kaulitz FOTO Guliver/Getty Images

Fotomodelul german Heidi Klum (45 de ani) şi-a anunţat logodna cu rockerul german Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel.

Ştiri pe aceeaşi temă

Membra juriului „America's Got Talent“ şi-a anunţat luni logodna cu muzicianul pe contul de Instagram, potrivit News.ro. 
 
„Am spus da!“, a scris Heidi Klum alături de o fotografie alb-negru în care apar cei doi îmbrăţişaţi şi în care se vede şi inelul de logodnă.

O sursă apropiată cuplului a declarat pentru revista People că sunt foarte îndrăgostiţi şi fericiţi.   

Cei doi şi-au confirmat relaţia în luna martie, când au fost surprinşi sărutându-se în public. Ulterior, în luna mai, cuplul a apărut pentru prima dată împreună la un eveniment monden, la gala amfAR din cadrul Festivalului de la Cannes. 
 
Recent, Klum şi Kaulitz, alături de cei patru copii ai supermodelului, au petrecut un weekend la Disneyland, în Anaheim, Calif. 
 
 
Tom Kaulitz a fost căsătorit până anul acesta cu Ria Sommerfeld, în timp ce Heidi Klum a avut două căsnicii, cu muzicianul Seal, de care s-a despărţit în 2012, şi cu Flavio Briatore, directorul echipei de Formula 1 Renault. Cu primul soţ, Klum are patru copii - Helene (14 ani), Henry (13 ani), Johan (12 ani) şi Lou (9 ani). 
 
Anul trecut, fotomodelul s-a despărţit de comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie de trei ani.
   
 
Heidi Klum a devenit cunoscută la nivel mondial ca top-model, dar şi ca actriţă, femeie de afaceri, designer şi producătoare de televiziune.
 
Tom Kaulitz s-a născut pe 1 septembrie, 1989, în Leipzig cu zece minute înaintea fratelui său geamăn Bill, alături de care a înfiinţat una dintre cele mai cunoscute trupe pop-rock/alternative rock germană, Tokio Hotel. Cei doi au fondat grupul în 2001, alături de toboşarul Gustav Schäfer şi basistul Georg Listing. Cvartetul a avut patru single-uri pe primul loc în topurile muzicale şi a lansat trei albume care s-au bucurat de un mare succes în ţara lor natală, având peste 10 milioane de CD-uri vândute în lumea întreagă.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: