Heidi Klum s-a căsătorit în secret: ce spune top modelul despre diferenţa mare de vârstă dintre ea şi al treilea soţ

Heidi Klum s-a căsătorit în secret: ce spune top modelul despre diferenţa mare de vârstă dintre ea şi al treilea soţ

Tom Kaulitz şi Heidi Klum sunt împreună din 2018 FOTO Guliver/Getty Images

Fotomodelul german Heidi Klum (45 de ani) şi rockerul german Tom Kaulitz (29 de ani), chitaristul trupei Tokio Hotel, s-au căsătorit în secret la începutul anului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Heidi Klum şi Tom Kaulitz sunt oficial soţ şi soţie, potrivit revistei „People“. Cei doi s-au căsătorit în secret în luna februarie, când au semnat actele, la doar două luni după ce şi-au anunţat logodna. Cuplul plănuieşte acum şi o cununie religioasă.

Klum şi Kaulitz sunt împreună de la începutul anului 2018 şi au confirmat relaţia în luna mai a anului trecut, când au apărut împreună la gala amfAR din cadrul Festivalului de la Cannes.

Heidi Klum a răspuns şi criticilor primite pentru faptul că are o relaţie cu un bărbat cu 17 ani mai tânăr decât ea. „În ultima vreme mi se aminteşte tot mai des ce vârstă am. Iubitul meu este mult mai mic decât mine şi mulţi oameni comentează pe marginea acestui aspect. Pur şi simplu mi se flutură prin faţă vârsta şi sunt obligată să dau un răspuns. Sincer, nu mă gândesc prea mult la asta. Sunt de părere că trebuie să ai o viaţă fericită fără a te îngrijora de ce cred ceilalţi oameni, pentru că grijile nu fac decât să-ţi producă şi mai multe riduri“, a declarat supermodelul pentru revista „InStyle“.

În ceea ce priveşte relaţia cu muzicianul, Klum a declarat: „Este cel mai bun, drăguţ, grijuliu şi iubitor om pe care îl cunosc. Mă simt foarte norocoasă. Nu-mi amintesc ultima dată când am fost atât de fericită. El este absolut minunat“.

Potrivit unor surse citate de „People“, înainte de o cere în căsătorie, Kaulitz le-a cerut binecuvântarea celor patru copii ai vedetei, iar inclusiv cererea a fost făcută în prezenţa lor, în dimineaţa de Crăciun din 2018.

Tom Kaulitz a fost căsătorit până anul acesta cu Ria Sommerfeld, în timp ce Heidi Klum a avut două căsnicii, cu muzicianul Seal, de care s-a despărţit în 2012, şi cu Flavio Briatore, directorul echipei de Formula 1 Renault. Cu primul soţ, Klum are patru copii - Helene (14 ani), Henry (13 ani), Johan (12 ani) şi Lou (9 ani).

Anul trecut, fotomodelul s-a despărţit de comerciantul de artă Vito Schnabel, în vârstă de 29 de ani, cu care a avut o relaţie de trei ani.

Heidi Klum a devenit cunoscută la nivel mondial ca top-model, dar şi ca actriţă, femeie de afaceri, designer şi producătoare de televiziune.

Tom Kaulitz s-a născut pe 1 septembrie, 1989, în Leipzig cu zece minute înaintea fratelui său geamăn Bill, alături de care a înfiinţat una dintre cele mai cunoscute trupe pop-rock/alternative rock germană, Tokio Hotel. Cei doi au fondat grupul în 2001, alături de toboşarul Gustav Schäfer şi basistul Georg Listing. Cvartetul a avut patru single-uri pe primul loc în topurile muzicale şi a lansat trei albume care s-au bucurat de un mare succes în ţara lor natală, având peste 10 milioane de CD-uri vândute în lumea întreagă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: