Harvey Weinstein ar fi recunoscut că a oferit actriţelor „joburi în schimbul sexului“: avocatul său neagă afirmaţiile

Harvey Weinstein ar fi recunoscut că a oferit actriţelor „joburi în schimbul sexului“: avocatul său neagă afirmaţiile

Harvey Weinstein riscă închisoarea pe viaţă pentru acuzaţiile de hărţuire sexuală care i-au fost aduse FOTO AFP

Harvey Weinstein ar fi recunoscut în cadrul unui interviu că s-a folosit de puterea sa la Hollywood pentru a oferi roluri actriţelor în schimbul unor favoruri sexuale şi a susţinut că asta „a făcut şi încă face“ toată lumea. Avocatul producătorului neagă că Weinstein ar fi spus aceste lucruri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Producătorul american căzut în disgraţie , care a negat până acum toate acuzaţiile de hărţuire sexuală şi viol care i-au fost aduse, a fost citat făcând aceste mărturisiri în timpul unui interviu pentru Spectator USA. Autorul articolului susţine că a fost contactat telefonic chiar de către Weinstein, care l-a întrebat dacă este interesat de o „exclusivitate mondială“ şi povesteşte detalii ale întrevederii cu acesta.
 
„Te-ai născut bogat şi privilegiat şi ai fost frumos. Eu m-am născut sărac, urât, evreu şi a trebuit să lupt toată viaţa pentru a ajunge undeva. Tu ai avut multe fete, nici o fată nu s-a uitat la mine până nu am dat lovitura la Hollywood. Da, le-am oferit joburi în schimbul sexului, dar asta au făcut şi încă fac toţi. Dar nu am luat niciodată o femeie cu forţa“, a fi mărturisit Weinstein în cadrul discuţiei cu jurnalistul.
 
Potrivit TMZ, avocatul producătorului, care a fost prezent la întrevedere, a negat că Weinstein ar fi zis aceste lucruri: „Harvey şi Taki (reporterul) nu au discutat cazul şi nici nu i-aş fi permis eu să o facă. Au discutat despre vechiul Hollywood şi despre contrastul pe care îl face cu cultura europeană şi cred că Taki îl vede pe Harvey în acea lumină veche. Domnul Weinstein niciodată nu a spus ceva despre oferirea rolurilor în filme în schimbul favorurilor sexuale“.
 
Ulterior, Taki Theodoracopulos, editoralistul de la Spectator USA a retras cele expuse, afirmând într-o declaraţie că „a făcut o greşeală“ şi că „se poate să fi interpretat greşit conversaţia cu Harvey Weinstein“, arată The Hollywood Reporter.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: