Harry şi Meghan Markle se vor muta de la Palatul Kensington, unde locuiesc alături de William şi Kate. Unde va fi reşedinţa oficială a Ducilor de Sussex FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harry şi Meghan nu vor mai locui la Palatul Kensington, alături de William şi Kate FOTO Guliver/Getty Images
Harry şi Meghan nu vor mai locui la Palatul Kensington, alături de William şi Kate FOTO Guliver/Getty Images

Prinţul Harry (34 de ani) şi soţia sa Meghan (37 de ani) se vor muta la Windsor la începutul anului 2019, înainte de naşterea primului lor copil, aşteptat în primăvară, a anunţat Palatul Kensington.

„Ducele şi ducesa de Sussex, care se pregătesc pentru naşterea primului lor copil, se vor muta la cabana Frogmore, pe domeniul Windsor, la începutul anului viitor“, a precizat Palatul în comunicat. 

Cuplul trăia după logodna din 2017 la cabana Nottingham, în incinta Palatului Kensington de la Londra, care este şi reşedinţa oficială a fratelui lui Harry, prinţul William (36 de ani) a soţiei sale Kate (36 de ani) şi a celor trei copii, George, Charlotte şi Louis.  

Cabana Frogmore se află în incinta castelului Windsor, la aproximativ 30 de kilometri de capitala britanică, unde a avut loc căsătoria cuplului pe 19 mai. Este diferit de conacul casei Frogmore, care a găzduit recepţia din seara nunţii, scrie News.ro. 

image

Frogmore House 

„Windsor este un loc foarte special pentru Alteţele Lor Regale, care se bucură că reşedinţa lor oficială se află pe domeniu“, a subliniat Palatul Kensington. 

Potrivit Historic England, organismul public care se ocupă de conservarea patrimoniului britanic, cabana Frogmore este o clădire clasată care datează din secolul al XIX-lea. Este o casă cu două etaje, o faţadă cu stuc (n.r. - o tencuială colorată în masă, pe bază de var. Tehnica stucului este cunoscută din Antichitate) şi un parapet. 

image

Potrivit Daily Mail, Frogmore va suferi renovări de milioane de lire sterline, pentru a transforma casa în una cât mai confortabilă şi primitoare, demnă de viitoarea familie a Prinţului Harry. 

image

Frogmore House

image

Frogmore House

Comparativ cu Cabana Nottingham, din incinta Palatului Kensington, care avea doar două dormitoare, unde Harry şi Meghan locuiau „uşă-n uşă“ cu Prinţul William şi Ducesa de Cambridge, Frogmore House dispune de 10 dormitoare şi o sală de gimnastică şi yoga. 

Potrivit unei surse din interiorul Palatului, Harry şi Meghan simt nevoia de mai mult spaţiu, mai cu seamă că primul lor copil se va naşte în primăvara anului viitor. 

„Harry şi Meghan vor să se mute şi au nevoie de mai mult spaţiu, dar nu vor să locuiască uşă-n uşă cu William şi Kate. Nu există niciun motiv pentru care reşedinţa lor oficială ar trebui să fie la Palatul Kensington. Există numeroase alte opţiuni, incluzând posibilitatea de a-şi cumpăra din banii lor propria locuinţă. Catherine şi Meghan duc vieţi foarte diferite, iar asta se va vedea cu atât mai mult în timp“, a declarat sursa. 

Prinţul William şi soţia lui, Ducesa de Cambridge, locuiesc în interiorul Palatului Kensington, unde dispun de o locuinţă cu 21 de dormitoare, care a fost renovată cu 4,5 milioane de lire sterline. 

În plus, scrie Daily Mail, mama Ducesei Meghan, Doria, care s-a mutat recent din SUA în Londra pentru a fi aproape de fiica ei, se va muta alături de cuplul regal, la Windsor, pentru a ajuta în creşterea copilului. De asemenea, Doria a fost singurul membru din familia fostei actriţe care a participat la nunta regală din 19 mai. 

image

Meghan Markle şi mama ei, Doria FOTO Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite