Harrison Ford şi-a pierdut cardul de credit într-un orăşel din Italia. Un turist l-a găsit şi l-a predat la poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Getty Images
FOTO: Getty Images

Actorul american Harrison Ford şi-a pierdut vineri cardul de credit într-un orăşel din Sicilia, unde filmează la o nouă peliculă din seria Indiana Jones, însă a avut norocul şi surpriza să-i fie găsit şi returnat, relatează CNN.

Un turist a fost cel care a găsit cardul, pe care l-a predat ulterior poliţiei din Palermo. Poliţiştii au descoperit cui aparţine cardul şi apoi l-au căutat pe actor.

„Poliţia din Mondello a găsit repede locul în care Indiana Jones a încercat să-şi recâştige intimitatea - după ce câţiva fani l-au recunoscut în timp ce se plimba sub acoperire pe străzile din apropierea plajei”, se arată într-o declaraţie a poliţiei. 

Poliţiştii au mers la adresa unde se mutase actorul şi i-au returnat cardul, făcând totodată şi o poză cu Harrison Ford.

„Când poliţiştii i-au dat cardul înapoi, actorul a zâmbit uşurat că scapă de toate posibilele pagube şi bucuros că oraşul este pe cât de frumos, pe atât de cinstit”, se mai arată în declaraţie.

Harrison Ford se află în Sicilia, unde filmează pentru o nouă peliculă din seria Indiana Jones, a cincea, la 40 de ani de la premiera primei părţi a francizei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite