Harrison Ford, anchetat în legătură cu un incident aviatic. Actorul a învăţat să piloteze la vârsta de 50 de ani FOTO

Harrison Ford, anchetat în legătură cu un incident aviatic. Actorul a învăţat să piloteze la vârsta de 50 de ani FOTO

Harrison Ford FOTO pe.com

Actorul Harrison Ford, în vârstă de 77 de ani, este anchetat în legătură cu un incident care a avut loc, săptămâna trecută, pe un aeroport din sudul Californiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Federal Aviation Administration (FAA) a confirmat că el pilota un avion de mici dimensiuni care a trecut peste o pistă pe care se pregătea să aterizeze un avion.

Avioanele s-au aflat la o distanţă de 1.100 metri unul de celălalt, vineri, pe aeroportul Hawthorne din Los Angeles. Nu a existat pericolul unei ciocniri. 

Ford, în vârstă de 77 de ani, a recunoscut că a greşit şi a prezentat scuze, scrie BBC. Un reprezentant al lui a spus, într-un comunicat, că actorul a auzit greşit o instrucţiune venită de la controlorul de trafic aerian.

„Scopul zborului a fost menţinerea aeronavei. Nimeni nu a fost rănit şi nu a existat niciodată vreun pericol de coliziune“, a spus acesta. 

FOTO Hepta

Harrison Ford controla avionul Aviat Husky cu două locuri.

Harrison Ford, la al doilea accident aviatic 

Nu este prima dată când el a fost implicat în incidente aviatice. În 2017, a zburat destul de jos faţă de o aeronavă a American Airlines cu 110 pasageri la bord, în California. Nu au existat pagube sau răniţi, iar FAA a decis să nu ia măsuri.

În 2015, actorul a fost rănit când a aterizat forţat pe un teren de golf din Los Angeles.

Ford a învăţat să piloteze după vârsta de 50 de ani. El a luat cursuri şi de pilotare a elicopterelor. În 1999, a aterizat forţat elicopterul în care se afla alături de instructorul său, însă amândoi au scăpat nevătămaţi. 

Un an mai târziu, un avion pe care îl pilota a trebuit să aterizeze de urgenţă în Nebraska. El şi pasagerul nu au fost răniţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările