Halle Berry s-a afişat pentru prima dată cu noul ei iubit, mai tânăr cu 16 ani: cine este bărbatul FOTO

Halle Berry s-a afişat pentru prima dată cu noul ei iubit, mai tânăr cu 16 ani: cine este bărbatul FOTO

Halle Berry este prima actriţă afroamericană recompensată cu o statuetă Oscar FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Halle Berry a confirmat că are o nouă relaţie amoroasă printr-o postare pe Instagram în care apare zâmbitoare alături de mai tânărul ei iubit, la fel de cunoscut în showbiz-ul american.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actriţa americană Halle Berry, în vârstă de 51 de ani, a confirmat relaţia de dragoste pe care o are cu producătorul muzical Alex Da Kid, în vârstă de 35 de ani, printr-o postare pe contul personal de Instagram. Vedeta apare alături de noul iubit despre care spune că reprezintă „echilibrul“ său.  
 
Câteva ore mai târziu, actriţă a fost surprinsă la un restaurant din Londra bucurându-se de o cină romantică alături de partenerul său. Potrivit publicaţiei E News, se pare că cei doi sunt împreună de aproximativ două luni şi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni din industria de dviertisment.
 

 
Este prima dată când Halle Berry se afişează în public alături de un bărbat, după finalizarea divorţului de actorul francez Olivier Martinez, din decembrie 2016, cu care are împreună un copil de trei ani. 
 
Alex Da Kid este un producător muzical extrem de cunoscut în industria muzicală americană şi a lucrat cu artişti precum Rihanna, Imagine Dragons şi Dr. Dre. De asemenea, a primit o nominalizare la premiile Grammy pentru cel mai bun producător muzical. 
 
Iubitul actriţei Halle Berry s-a născut în nordul Angliei şi a absolvit un master în muzică la University of West London, dar înainte să devină producător, Alex a jucat fotbal, la semi-profesionişti, pentru echipa Bristol City, cu care a ajuns să joace în Liga Campionilor. 

Halle Berry, alături de noul său iubit, producătorul muzical Alex Da Kid FOTO Getty Images
 
În industria muzicală este recunoscut ca fiind un adevărat profesionist, iar cea mai cunoscută piesă produs de el a fost „Airplanes“ de B.o.B şi Hayley Williams, solista trupei Paramore. A urmat apoi piesa „Love The Way You Lie“, interpretată de Eminem şi Rihanna, care a fost în topul Billboard. 
 
De asemenea, Alex Da Kid are propriul său business, compania de înregistrări şi agenţie multimedia KIDinaKORNER, pe care a înfiinţat-o în anul 2011. În anul 2016 a lansat primul său single, „Not Easy“, alături de X Ambassadors, Wiz Khalifa şi Elle King. 
 

Halle Berry, născută pe 14 august 1966, este singura artistă afroamericană care a câştigat premiul Oscar la categoria Cea bună actriţă în rol principal pentru interpretarea din filmul „Puterea dragostei/ Monster's Ball“ (2001). Ulterior, vedeta americană s-a remarcat şi în alte producţii de succes, precum filmele din franciza „X-Men“, „Să nu mori azi/ Die Another Day“, „Gothika“, „Valul întunecat/ Dark Tide“ şi „Atlasul norilor/ Cloud Atlas“.
 
Anul trecut Halle Berry a anunţat că divorţează de actorul Olivier Martinez, pe care l-a cunoscut în 2010, în timpul filmărilor pentru „Valul întunecat/ Dark Tide“ şi cu care s-a căsătorit în 2013, din mariajul lor rezultând fiul lor, Maceo (trei ani). 

Actriţa a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993-1997, şi cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005. Apoi, Halle Berry a avut, în perioada 2005-2010, o relaţie cu modelul canadian Gabriel Aubry, cu care are o fiică, Nahla (8 ani). 
citeste totul despre: