Halle Berry a făcut acuzaţii grave la adresa fostului iubit, modelul Gabriel Aubry

Halle Berry a făcut acuzaţii grave la adresa fostului iubit, modelul Gabriel Aubry

Gabriel Aubry şi Halle Berry au fost împreună timp de cinci ani FOTO

Actriţa de origine afro-americană Halle Berry (53 de ani) a făcut o serie de acuzaţii grave la adresa fostului ei iubit, modelul canadiano-francez Gabriel Aubry (43 de ani), alături de care are o fetiţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Halle Berry şi-a acuzat fostul partener de viaţă de incest, rasism şi abuzuri emoţionale, potrivit documentelor depuse în instanţă în timpul procesului pentru custodia fiicei lor din 2011 şi care au fost obţinute abia acum de presa străină.

Halle Berry şi Gabriel Aubry şi-au început relaţia în 2005, iar trei ani mai târziu a venit pe lume fiica lor, Nahla. Cuplul s-a separat în 2010.

Pentru a obţine custodia copilului, actriţa a făcut o serie de acuzaţii grave la adresa lui Aubry, între care că a folosit epitete rasiste atât la adresa fiicei lor, cât şi la adresa ei.

În plus, Berry a dezvăluit că bărbatul a avut o relaţie incestuoasă care le-a afectat grav viaţa sexuală. „A refuzat să recunoască şi să-şi asume responsabilitatea pentru acest aspect. În schimb, mi-a criticat corupul în moduri extrem de dăunătoare pentru o femeie. În cele din urmă l-am convins să facem terapie de cuplu“, a declarat în instanţă actriţa.

Berry a vorbit şi despre problemele psihice cu care s-a confruntat modelul, care suferea de depresie şi anxietate, precizând că bărbatul a refuzat tratamentul, acesta fiind şi unul dintre motivele care au dus la despărţirea lor.

Halle Berry a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice, în perioada 1993-1997, cu cântăreţul Eric Benet, în perioada 2001-2005, şi cu actorul francez Olivier Martinez (2013-2016), cu care are un băieţel, Maceo, în vârstă de cinci ani. 

Halle Berry a fost recompensată, în 2002, cu premiul Oscar la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea din filmul „Monster's Ball/ Puterea dragostei“, devenind astfel prima şi, până în prezent, unica actriţă afro-americană care a obţinut râvnita statuetă.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: