Halle Berry, despre primul orgasm şi primul sărut franţuzesc din viaţa ei: „Cea mai bună prietenă a mea m-a sărutat vreo 30 de minute”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halle Berry. (Foto: Profimedia)
Halle Berry. (Foto: Profimedia)

În septembrie 2020, actriţa a confirmat idila pe care o are cu muzicianul Van Hunt şi, de-atunci, tot postează imagini sexy cu iubitul ei. Însă începuturile starului hollywoodian într-ale amorului au fost de-a dreptul surprinzătoare, după cum declară însăşi vedeta.

E fericită, în prezent, alături de iubitul ei. După trei mariaje eşuate şi alte poveşti de dragoste încheiate dezamăgitor, actiţa de 54 de ani pare că şi-a găsit liniştea alături de bărbatul din viaţa ei, Van Hunt, cu care se fotografiază adesea pe conturile ei de socializare.

Tot pe reţelele de socializare a făcut Halle şi nişte dezvăluiri intime care ne-au atras atenţia. Pe Instagram Live, Berry şi prietena ei, stilista Lindsay Flores, au vorbit despre vrute şi nuvrute. Astfel, în cadrul unui nou episod online de Bad & Booshy, vedeta a abordat un subiect pe placul tuturor – primul sărut din viaţa ei.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite