Hagi, Liana Stanciu, Găinuşă şi Codruţ Kegheş au inaugurat un laborator la spitalul „Marie Curie“

Hagi,
Liana Stanciu, Găinuşă şi Codruţ Kegheş au inaugurat un laborator la spitalul „Marie
Curie“

Mihai Găinuşă, Liana Stanciu, Gheorghe Hagi, Codruţ Kegheş şi Marina neagu, la inaugurarea laboratorului

Gheorghe Hagi, Liana Stanciu şi Mihai Georgescu au inaugurat miercuri noul laborator de anatomo-patologie al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii Marie Curie. Laboratorul a fost amenajat cu fondurile strânse din organizarea meciului caritabil „Fotbal pentru viaţă“, susţinut de Gheorghe Hagi, şi a concertului „Rock pentru viaţă“, organizate de Fundaţia „Salvaţi-vă îngerii“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Invitaţi speciali la eveniment au fost Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş, care s-au implicat în strângerea de fonduri, Găinuşă fiind unul dintre cei care au jucat în meciul „Fotbal pentru viaţă“.

„Ne-am dorit foarte mult să îmbunătăţim tot lanţul de tratament oncologic pediatric, care are mai multe segmente. Am încercat să completăm o verigă lipsă: anatomo-patologia. Spitalul «Marie Curie» are o echipă excepţională de chirurgi şi toate probele care erau prelevate din ţesuturi ajungeau la diverse centre de anatomo-patologie. Am încercat să facem un laborator de anatomo-patologie aici şi am reuşit“, a declarat realizatoarea Magic FM Liana Stanciu.

„Anul acesta spitalul împlineşte 30 de ani şi ne dorim să-i facem cadou un bloc operator nou. Putem face acest lucru cu ajutorul dumnevoastră, dacă donaţi 2 euro printr-un SMS trimis la 8838. Dacă reuşim să facem şi secţia de radioterapie, acest lanţ de tratament al copiilor cu cancer va fi complet“, a adăugat aceasta.

La rândul său, Gheorghe Hagi a declarat că România trebuie să investească în sănătate, în cultură şi în sport. „Trebuie să ne întrebăm cum va arăta România în următorii 20 de ani. Eu m-am gândit la acest lucru şi m-am implicat într-un proiect social, am investit în tineri deoarece cred cu tărie că tinerii merită o şansă. Copiii trebuie să aibă un mediu foarte bun, în care să se dezvolte, să crească, iar investiţia mare este în profesori, în oameni care să muncească foarte mult pe termen mediu şi lung”, a declarat Hagi.

Gheorghe Hagi a inaugurat noul laborator de anatomo-patologie al unităţii medicale, pe care l-a vizitat împreună cu Liana Stanciu, Mihai Georgescu, Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş şi Marina Neagu, noua colegă a celor doi realizatori ai matinalului Kiss FM. La conferinţa de presă a fost prezent şi ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: