Gwyneth Paltrow şi solistul grupului Coldplay, Chris Martin, s-au despărţit după o căsnicie de zece ani

Gwyneth Paltrow şi solistul grupului Coldplay, Chris Martin, s-au despărţit după o căsnicie de zece ani

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au surprins Hollywood-ul cu anunţul lor  FOTO AP

Actriţa Gwyneth Paltrow şi solistul grupului Coldplay, Chris Martin, au decis să se despartă după mai mult de zece ani de mariaj, informează BBC.

Ştiri pe aceeaşi temă

Despărţirea celor două vedete a fost făcută chiar de actriţa de la Hollywood printr-o postare de pe blogul său, intitulată, Conscious Uncoupling”.

Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2003 şi au doi copii, Apple (nouă ani) şi Moses (şapte ani). În 2013, cuplul celebru a decis să se mute în Los Angeles, după ce anterior locuiseră în Londra.

„Cu inima plină de tristeţe am decis să ne despărţim”, a scris Paltrow pe blogul său. Declaraţia actriţei a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al formaţiei Coldplay, pentru Associated Press.  

Precizări au fost făcute şi pe site-ul goop.com unde fostul cuplu a subliniat faptul că deşi se iubesc în continuare foarte mult, au decis să trăiască separat. De asemenea, aceştia au adăugat că „au lucrat intens de mai bine de un an, uneori împreună, uneori separat, să vadă ceea ce este mai bine” pentru ei.

„Oricum, suntem şi vom fi întotdeauna o familie şi în numeroase moduri suntem mult mai apropiaţi decât am fost vreodată. În primul rând, suntem părinţii a doi copii incredibili şi cerem să ne fie şi să le fie respectată viaţa privată, mai ales în aceste momente dificile”, a declarat actriţa.

Cele două vedete au reuşit să surprindă media occidentală şi în momentul în 2003 când au anunţat că s-au căsătorit, ceremonia oficială a mariajului fiind secretă şi realizată la câteva zile după ce Paltrow anunţase că este gravidă.

În ultima perioadă presa internaţională a scris despre unele infidelităţi ale actriţei, motiv pentru care mariajul acesteia ar fi ajuns la final. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: