Gwyneth Paltrow, primele declaraţii după nunta cu Brad Falchuk: „Îmi place să fiu soţie. Căsnicia este o instituţie nobilă şi valoroasă“ FOTO

Gwyneth Paltrow, primele declaraţii după nunta cu Brad Falchuk: „Îmi place să fiu soţie. Căsnicia este o instituţie nobilă şi valoroasă“ FOTO

Gwyneth Paltrow şi soţul ei, Brad Falchuk

Actriţa Gwyneth Paltrow, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre nunta cu producătorul de televiziune Brad Falchuk (47 de ani), de săptămâna trecută, dar şi despre momentul în care a  fostul ei iubit, Brad Pitt, a apărat-o de producătorul Harvey Weinstein.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gwyneth Paltrow a vorbit, într-un interviu acordat revistei Marie Claire UK, despre nunta cu producătorul de televiziune Brad Falchuk, după trei ani de relaţie, scrie Daily Mail.  
 
Nunta a avut loc în curtea unui prieten al cuplului, iar la ceremonie au participat celebrităţi precum Robert Downey Jr., Jerry Seinfeld, Cameron Diaz, Benji Madden şi Steven Spielberg.
 
„Cred că mariajul este o instituţie nobilă, frumoasă şi valoroasă, care reprezintă un ţel permanent. Pentru că nu sunt de părere că te căsătoreşti şi gata, dimpotrivă, căsătoria este însăşi începutul. Prin căsătorie creezi cea de-a treia entitate de care trebuie să te îngrijeşti“, a mărturisit actriţa.  
 
Gwyneth Paltrow FOTO Guliver/Getty Images
 
Actriţa a mărturisit, de asemenea, că noul ei soţ, Brad Falchuk, co-creator al „American Horror Story“, este cel care a reuşit s-o determine să-şi dorească să se căsătorească din nou, după divorţul de solistul trupei Coldplay, Chris Martin (41 de ani), cu care a avut o căsnicie de 11 ani. 
 
„O vreme m-am gândit serios la asta şi-mi spuneam: nu cred că o voi mai face vreodată (n.r. – să se căsătorească). Am copii, care e scopul? Apoi l-am întâlnit pe acest bărbat incredibil care m-a făcut să mă răzgândesc, pentru care merită să-mi iau din nou acest angajament. Sunt genul căreia îi place să fie măritată. Îmi place să fiu soţie. Îmi place să-mi construiesc o familie, un cămin“, a declarat actriţa. 
 
Gwyneth Paltrow a amintit în interviu şi despre momentul confruntării dintre Brad Pitt şi mogulul de film Harvey Weinstein, care a hărţuit-o pe actriţă, în perioada 1994 şi 1997. 
 
„Îi sunt atât de recunoscătoare lui Brad pentru că şi-a folosit puterea şi faima pentru a mă proteja, în perioada în care eram o necunoscută, şi astfle l-a speriat pe Harvey. Dacă nu era el, probabil că aş fi fost concediată. În schimb, după intervenţia lui Brad, Weinstein a încetat să mă mai hărţuiască şi a decis să «să lăsăm totul în urmă». Cred că şi-a dorit (n.r.- Weinstein) să-l păstreze pe Brad Pitt de partea lui“, a mărturisit actriţa. 
 
Fight club: Gwyneth Paltrow told Howard Stern about the night Brad Pitt confronted Harvey Weinstein after learning the mogul sexually harassed her in his hotel room (pair above at the opening of Hamlet in 1995 where Pitt confronted Weinstein)
 
Aflaţi la premiera piesei „Hamlet“, pe Broadway, în 1995, Brad Pitt a dat nas în nas cu hărţuitorul iubitei sale şi, înfuriat, l-a luat de gât pe Weinstein, l-a izbit de un perete şi l-a ameninţat „că îl omoară“ dacă se va mai atinge de Gwyneth Paltrow. „Te omor dacă te mai atingi de ea“, i-ar fi spus Pitt, scrie Daily Mail. 
   
Harvey Weinstein şi Gwyneth Paltrow (centru), în 1999, când au fost recompensaţi cu Oscar pentru filmul „Shakespeare in Love“ FOTO Evan Agosti/Hulton Archive/Vanity Fair
 
Înainte de Brad Falchuk, Gwyneth Paltrow a fost căsătorită cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, timp de 11 ani. Cei doi au divorţat în 2014. Împreună cu Martin are doi copii - Apple, în vârstă de 14 ani, şi Moses, în vârstă de 12 ani.
 
Falchuk, împreună cu Ryan Murphy, a creat, în 2009, serialul „Glee”. Cei doi au lucrat împreună la serialele „American Horror Story” şi „Scream Queens”.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările