Grasu XXL a devenit tată pentru prima dată: „Ne-am dorit amândoi un copil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grasu XXL FOTO Facebook
Grasu XXL FOTO Facebook

Rapper-ul Grasu XXL (37 de ani) a devenit tată pentru prima oară, după ce iubita lui, fosta actriţă de filme pentru adulţi Laura Andreşan (37 de ani), a născut în urmă cu o săptămână.

Laura Andreşan a adus pe lume o fetiţă în urmă cu o săptămână, cu aceeaşi discreţie de care a dat dovadă pe perioada sarcinii, potrivit Spynews.  

Astfel, Grasu XXL a devenit tată pentru prima oară, după o relaţie de mai bine de 10 ani cu fosta actriţă de filme pentru adulţi.

La începutul lunii iunie, iubita cunoscutului rapper a postat pe contul său de Instagram o imagine prin care anunţa că urmează să nască, în fotografie fiind o rochiţă de bebeluş şi o jucărie. 

        View this post on Instagram                   #smallbody #biglove #momtobe #babygirl @bebeorganic.ro A post shared by Laura Maria Andresan (@lauramariaandresan) on Jun 1, 2019 at 9:07am PDT

Grasu XXL a vorbit înainte de naşterea fetiţei sale despre faptul că urmează să devină tată şi a povestit că bebeluşul este aşteptat cu bucurie în familie.

„Ce să zic, sunt moşneguţ de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiţă! Nu am hotărât încă numele. E un copil aşteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere“, a spus Grasu XXL pentru Click!. 

    

View this post on Instagram Sărbători cu pace #lumina #tihna #sens @magdaconstantinphoto www.magdaconstantin.ro A post shared by Laura Maria Andresan (@lauramariaandresan) on Apr 27, 2019 at 11:28pm PDT
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite