Glume de poliţist la moartea lui Whitney Houston

Glume de poliţist la moartea lui Whitney Houston

Whitney Houston a fost răpusă de dependenţa de droguri şi alcool FOTO Reuters

În urmă cu un an şi jumătate, moartea cântăreţei Whitney Houston şoca întreaga lume. Recent, declaraţiile unui poliţist aflat în hotelul în care actriţa a fost găsită moartă au declanşat un scandal în SUA.

Un poliţist american susţine că un coleg al său a făcut un comentariu cel puţin condamnabil în ziua morţii lui Whitney Houston. Aflat la hotelul Beverly Hilton Hotel – unde cântăreaţa a fost descoperită moartă, înecată în cadă – poliţistul a văzut cum un coleg al său a tras cearşaful care acoperea cadavrul gol al artistei, comentând: „La naiba, chiar şi-aşa arată bine, nu?“.  

„Vom cerceta aceste afirmaţii, deşi nu avem nicio informaţie că vreunul dintre poliţişti ar fi avut un comportament neadecvat“, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Beverly Hills.

Autopsia lui Whitney Houston a dezvăluit detalii îngrozitoare despre modul în care a murit aceasta. Cântăreaţa, care a încetat din viaţă pe 11 februarie 2012, a murit înecată în cadă, în camera ei de hotel din Beverly Hills. Raportul autopsiei a indicat că temperatura apei a fost de 66 de grade Celsius în momentul în care artista a intrat în cadă. Whitney Houston consumase alcool şi droguri, astfel încât nu a observat cât de fierbinte era apa. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: