Giulia Anghelescu: „Habar n-am avut că sunt însărcinată“

Giulia Anghelescu: „Habar n-am avut că sunt însărcinată“

Giulia Anghelescu

Vestea că va deveni mămică a prins-o pe picior greşit pe Giulia Anghelescu. Sarcina a şocat întreaga familie a cântăreţei, dar şi pe cea a iubitului ei, Vlad Huidu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fosta solistă a trupei DJ Project declară într-un interviu pentru „Adevărul" că în momentul în care a aflat că este însărcinată a fost atât de şocată încât „nu a avut cuvinte jumătate de zi". Vestea a luat-o prin surprindere şi pe mama ei, aflată în vacanţă atunci când Giulia (27 de ani) a telefonat-o să-i spună că aşteaptă un copil.

„Mama era plecată în vacanţă când i-am zis. N-a mai vorbit cu mine până când s-a întors în Bucureşti. Eu îmi făcusem nişte planuri legate de cariera mea muzicală care păreau că vor fi date peste cap de acest copil. Nici ea nu ştia cum să reacţioneze, şocul a fost foarte mare şi pentru familia mea, şi pentru cea a lui Vlad. Până la urmă, s-au obişnuit cu ideea şi acum de-abia aşteaptă bebeluşul", povesteşte cântăreaţa.

S-a repliat repede şi a hotărât împreună cu iubitul său, Vlad Huidu, director de imagine la Hodoronc Tronc Production şi fratele lui Şerban Huidu, să păstreze copilul. „Ne-am întrebat vreo săptămână ce o să facem. Apoi, am început să ne obişnuim cu ideea. Nu e vorba că nu ne doream un copil, dar nu ne doream acum. Eu ştiu că un copil vine când vrea el să vină şi când trebuie să vină, nu când ni-l programăm", spune Giulia.

Sabina, „fata lui tata"

Deşi în primele luni de sarcină, Giulia s-a luptat cu stările de rău şi inevitabila senzaţie de greaţă, acum este fericită că totul decurge bine şi spune că vrea să o nască pe fiica sa pe cale naturală. Cântăreaţa recunoaşte că de când este însărcinată a devenit pofticioasă, dar Vlad o întrece.

„În primele două luni şi jumătate, în care habar n-am avut că sunt însărcinată, am mâncat atât de multe fructe... Eram şi obosită, am crezut că organismul meu cere fructe. Asta mică cerea. Mi-e poftă şi de dulciuri. Eu îmi comand cinci deserturi la o masă, din care doar gust. Probabil că dacă aş fi mâncat, m-aş fi îngrăşat. Vlad se vede nevoit, de fiecare dată, să termine desertul respectiv. De când sunt însărcinată, el e mult mai pofticios", spune Giulia râzând.

Artista mai mărturiseşte că Vlad de abia aşteaptă să vină „fata lui tata",  pe care o vor boteza Sabina. „Nasc în aprilie, cam pe la jumătatea lunii. Eu am o listă foarte lungă cu nume, iar Vlad a avut şi el o listă. Într-o primă fază, deşi doctorii ne spuseseră că o să avem fetiţă, el tot avea o listă cu nume de băieţi. Acum, de abia aşteaptă să vină «fata lui tata», pe care o vom boteza Sabina. Este un nume care ne place foarte mult, dar în primul rând este numele mamei lui Vlad şi am fost inspiraţi de ea. Pentru al doilea nume, nu ne-am hotărât încă", spune Giulia.

Giulia va deveni mamă pentru prima dată în luna aprilie Foto: arhivă personală

Şi dacă tot a venit vorba de rude, tabloidele au scris că Giulia nu ar fi în graţiile viitorului său cumnat, Şerban Huidu. Subiectul i se pare cântăreţei „uşor aberant şi extrem de amuzant".

„Eu şi Şerban avem o relaţie cât se poate de normală. Bine, s-a scris şi că n-aş avea voie să intru în casa lui. E o relaţie normală pe care o au nişte oameni maturi, care fac parte din aceeaşi familie. Comentarii au fost şi vor mai exista. Eu mă amuz pe tema asta, până la urmă doar noi ştim ce este între noi", explică Giulia.

Cât despre perioada grea pe care a traversat-o Şerban Huidu odată cu accidentul în care a fost implicat în octombrie anul trecut, Giulia preferă să nu dea prea multe detalii. „Este un subiect despre care nu vorbesc pentru simplul motiv că, din cauza perioadei prin care trec eu, încerc să fiu cât mai liniştită. Vlad a încercat să mă apere de tot ce s-a întâmplat, de tot ce a scris presa. În afară de faptul că am fost unii pentru ceilalţi în fiecare moment şi vom fi în continuare, mai mult de atât nu am ce să zic", declară ea.

Întâi botezul, apoi nunta

Căsătoria mai poate aştepta, până după naşterea fetiţei. Dacă ar fi după Giulia, ar avea loc o nuntă restrânsă, dar Vlad îşi doreşte mai mulţi invitaţi. „E normal să ne gândim la nuntă, dar cred că întâi o să vină botezul şi după aceea nunta, poate şi pentru că îmi doresc să îmi recapăt silueta dinainte de naştere. Dacă ar fi după mine, ar fi o nuntă la care am lua parte doar noi şi părinţii noştri. Întotdeauna mi-am dorit o nuntă foarte mică, în timp ce el îşi doreşte o nuntă mai mare", adaugă cântăreaţa.

Pregătirile pentru venirea pe lume a fetiţei sunt în toi. „Nu suntem superstiţioşi, iar Vlad e mult mai rău ca mine, şi-ar petrece zile întregi în magazine cu lucruri pentru copii", râde Giulia.

Tânăra mămică îşi doreşte să stea acasă cu fetiţa ei „măcar până în toamnă" şi speră să aibă şi o bonă care să o ajute. Totuşi, „aşa cum îşi doreşte Vlad, noi o să ne ocupăm de copilul nostru". Giulia are o carieră solo de succes, iar single-ul „Vorbe Goale" s-a auzit în întreaga lume. Cântăreaţa a primit pentru luna mai o invitaţie la un festival de muzică din China pe care i-ar plăcea să o onoreze. Giulia va cânta pe 14 februarie, la Sala Palatului, alături de Monica Anghel, Paula Seling, Anda Adam în cadrul concertului Direcţia 5, dedicat tuturor îndrăgostiţilor.

"Nu e vorba că nu ne doream un copil, dar nu ne doream acum. Eu ştiu că un copil vine când vrea el să vină şi când trebuie să vină.''

"Eu şi Şerban avem o relaţie cât se poate de normală. Bine, s-a scris şi că n-aş avea voie să intru în casa lui. E o relaţie normală pe care o au nişte oameni maturi.''
Giulia cântăreaţă

Dacă ţi-a plăcut ştirea, dă-ne LIKE pe Facebook AICI

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările