Gina Lollobrigida, înşelată de grădinarul ei, care i-a furat milioane de euro. Se dă verdictul în procesul care intrigă Italia

Gina Lollobrigida, înşelată de grădinarul ei, care i-a furat milioane de euro. Se dă verdictul în procesul care intrigă Italia

Diva italiană a împlinit 93 de ani pe 4 iulie şi are încă energie pentru o bătălie incredibilă la tribunal, împotriva lui Andrea Piazzolla, grădinarul şi omul ei de încredere, pe care îl numise administratorul averii sale.

A abuzat Piazzolla de încrederea actriţei? Aceasta este decizia pe care trebuie s-o ia justiţia italiană în privinţa celui acuzat că a sustras milioane de euro din averea lui Lollo. Povestea intrigă Italia pentru că pare scenariu de film: de-o parte avem o vedetă internaţională ajunsă la vârsta la care ar fi trebuit să trăiască în tihnă.

De cealaltă parte, un bărbat de 32 de ani, care, atenţie, a fost angajat de Lollobrigida acum 10 ani ca grădinar şi şofer, dar care, în timp, i-a câştigat încrederea într-atât încât... i-a încredinţat administrarea averii ei, mai exact l-a numit directorul a trei societăţi care îi gestionează averea. O situaţie care a scandalizat întreaga familie a actriţei, mai ales pe fiul ei, Milko, pe nepotul Dimitri şi pe fostul soţ, Javier Rigau.

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: