Gigi Hadid şi Zayn Malik şi-au anunţat despărţirea, după doi ani de relaţie: „Ne-am dorit să aflaţi de la noi“. Ce mesaj ironic a transmis sora modelului FOTO

Gigi Hadid şi Zayn Malik şi-au anunţat despărţirea, după doi ani de relaţie: „Ne-am dorit să aflaţi de la noi“. Ce mesaj ironic a transmis sora modelului FOTO

Modelul Gigi Hadid şi cântăreţul Zayn Malik şi-au anunţat despărţirea FOTO Guliver/Getty Images

Modelul Gigi Hadid (22 de ani) şi cântăreţul Zayn Malik (25 de ani) au anunţat că s-au despărţit, după aproximativ doi ani de relaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Malik, fost membru al trupei de băieţi One Direction, în vârstă de 25 de ani, a scris pe Twitter că el şi Hadid au avut o relaţie „incredibilă, distractivă şi cu iubire“, scrie bbc.com. 
 
„Gigi şi cu mine am avut o legătură minunată şi o relaţie plină de iubire şi de fericire. O respect ca femeie şi ca prietenă. 
 Are un suflet incredibil. Le sunt recunoscător tuturor fanilor pentru că respectă această decizie dificilă şi viaţa noastră privată în aceste momente. Ne-am dorit ca această veste să o aflaţi de la noi. Vă iubim pe toţi“, a fost mesajul scris de cântăreţ. 
 
 


La rândul ei, Gigi Hadid, model pentru Victoria’s Secret, Fendi şi Tommy Hilfiger, a scris pe Twitter că îi urează tot binele lui Malik. 
 
„Declaraţiile despre despărţiri par adesea impersonale pentru că nu există un mod bun în care poţi explica în cuvinte ceea ce doi oameni au experimentat de-a lungul a câţiva ani, nu doar în relaţie, ci în viaţă în general. Voi fi întotdeauna recunoscătoare pentru dragostea, momentele şi lecţiile de viaţă pe care eu şi Z le-am trăit împreună. Îi doresc tot ce este mai bun şi voi continua să-l susţin ca pe un prieten pentru care am un imens respect şi iubire“, a transmis Gigi.  
În urmă cu două luni, Malik a dezvăluit faptul că şi-a tatuat pe piept, de ziua iubitei sale, ochii lui Gigi Hadid, iar fanii n-au fost prea încântaţi la gândul că „va trebui să-l acopere cândva“ aşa cum s-a întâmplat anterior. 
 
În 2013, artistul şi-a făcut un tatuaj cu învăţişarea fostei sale iubite Perrie Edwards pe braţ. N-a avut de ales şi l-a acoperit după ce s-au despărţit. 

FOTO Instagram 
 
La o oră după ce cuplul şi-a anunţat despărţirea, sora modelului, Bella Hadid a postat o fotografie pe Instagram, stand pe canapea, cu telefonul în apropiere, alături de mesajul „I’ll be Right here“, iar fanii s-au grăbit în a „decoda“ mesajul transmis. 
 
Astfel, o primă teorie ar fi aceea că modelul face referire la un vers din piesa cântată de fostul iubit al surorii sale „ Dusk Till Dawn“, din 2017: „Baby, I’m right here… I’ll hold you when things go wrong…“/ Iubito, sunt chiar aici. Voi fi lângă tine când lucrurile o vor lua razna“. Astfel, Bella Hadid ar ironiza despărţirea celor doi, pentru că Malik nu şi-a putut respecta „promisiunea“, aceea de a fi lângă iubitra sa, atunci când „lucrurile o vor lua razna“, notează instyle.com. 

 
O altă ipoteză formulată de fanii de pe reţelele sociale ar fi aceea că Bella Hadid îi trimite subtil un mesaj „ameninţător“ lui Malik, cel care a făcut-o inevitabil pe sora ei să sufere. 
 
Gigi Hadid şi Zayn Malik şi-au început relaţia la sfârşitul anului 2015 şi au devenit unul dintre cele mai cunoscute cupluri după ce au apărut împrepună în videoclipul muzical „Pillowtalk“, lansat în ianuarie 2016 de Malik. Cei doi au anunţat oficial că formează un cuplu în mai 2016, când au apărut împreună la Met Gala. În august 2017, au fost fotografiaţi împreună pentru coperta revistei Vogue, potrivit News.ro. 
   
FOTO Getty Images 
 
 
 
citeste totul despre: