Gestul la care a recurs Isabella Rossellini după ce a fost violată. Decizia actriţei a surprins pe toată lumea

Gestul la care a recurs Isabella Rossellini după ce a fost violată. Decizia actriţei a surprins pe toată lumea

Drama Isabellei Rossellini

A învăţat să trăiască cu durerea, chiar dacă îi e greu să îşi amintească şi acum drama care a marcat-o. Isabella Rossellini a fost protagonista unui episod teribil în viaţa ei privată. Actriţa a fost violată când era încă o adolescentă. Avea doar 15 ani. Au trecut  52 de ani de la acea zi cumplită, dar nici măcar timpul nu îi poate uşura suferinţa.

Cu toate acestea, actriţa italiană, fiica lui Ingrid Bergman şi a lui Roberto Rossellini, a ales să nu-l denunţe pe bărbatul care a abuzat-o în adolescenţă. “Unele persoane îşi împărtăşesc experienţele, dar, în ceea ce mă priveşte, nu este cazul”.

Isabella nu ştie nimic despre atacatorul ei şi nu caută să-i cunoască identitatea. După 50 de ani nu mai simte nevoia să vorbească despre asta. “Persoana care m-a violat când aveam 15-16 ani era cu un an mai în vârstă decât mine. De ce ar trebui să vorbesc despre asta acum?".

Citeşte continuarea aici!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările