Gerard Depardieu şi Harvey Keitel, în România

Gerard Depardieu şi Harvey Keitel, în România

Gerard Depardieu

Actorii Gerard Depardieu (foto) şi Harvey Keitel vor filma în România, la Sighişoara, în septembrie, pentru lungmetrajul „So I Say“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul este o adaptare a nuvelei „Moartea lui Ipu", de Titus Popovici, în regia lui Bogdan Dumitrescu Dreyer, potrivit hotnews.ro. Sergiu Nicolaescu a realizat prima adaptare a nuvelei, filmul „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte", în 1972.

Dorotheea Petre: „Toţi actorii îşi doresc Oscarul. Eu, în special"

Gerard Depardieu va interpreta personajul principal Ipu, iar Harvey Keitel îl va juca pe părintele Ioan, roluri deţinute de Amza Pelea, respectiv Ion Besoiu în filmul din 1972. Actorii români Dorel Vişan, Bogdan Iancu, Alexandru Bindea, Gabriel Spahiu, Adina Cartianu şi Mihai Constantin completează distribuţia filmului. Dialogurile vor fi în limba franceză, iar castingul este în desfăşurare.

Actorul francez Gerard Depardieu nu este la prima vizită în România, dar revine pentru prima oară după moartea fiului său, Guillaume Depardieu, în 2008. Actorul american Harvey Keitel, cunoscut publicului român pentru rolurile sale din filme precum „Pulp Fiction" şi „Reservoir Dogs", provine dintr-o familie de evrei emigraţi din România şi Polonia. 


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările