Gerard Depardieu filmează în România

Gerard Depardieu filmează în România

Gerard Depardieu

Actorii Harvey Keitel şi Gerard Depardieu vor filma la Sighişoara pentru pelicula „Ipu - Convicted to Life", începând de luni, 12 septembrie, potrivit Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

Filmul este o coproducţie România/ Germania/ Belgia/ Italia, în regia lui Bogdan Dreyer, şi are la bază nuvela „Moartea lui Ipu". Alături de Gerard Depardieu şi de Harvey Keitel, din distribuţie fac parte şi actori români de succes, printre care Gheorghe Visu (State de România), Alexandru Bindea, Nicodim Ungureanu şi Daniela Nane.

Nuvela „Moartea lui Ipu", de Titus Popovici, a mai fost ecranizată sub titlul „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte", în 1972, de Sergiu Nicolaescu.
Acţiunea se desfăşoară spre sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, într-un mic sat din Transilvania. Trupele germane cer viaţa a zece localnici în schimbul unui soldat german dispărut. Cei din sat se hotărăsc să îl sacrifice pe prostul satului pentru a salva viaţa celor zece, dar planul lor nu este atât de simplu precum pare.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările