George Michael admite că a condus drogat

Cântăreţul britanic George Michael (47 de ani) a fost audiat ieri de un tribunal din Londra şi a pledat vinovat la acuzaţiile de posesie de canabis şi de conducere a automobilului sub influenţa drogurilor şi a alcoolului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Michael a fost anchetat la începutul lunii iulie pentru că a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a deteriorat vitrina unui magazin. În timpul audierii, cântăreţul şi-a confirmat identitatea şi a pledat vinovat la cele două capete de acuzare, potrivit Mediafax.

Judecătorul Robin McPhee a decis suspendarea pentru şase luni a permisului de conducere, în aşteptarea unei decizii definitive ce va fi pronunţată la 14 septembrie. Magistratul a declarat că toate opţiunile „rămân deschise, inclusiv închisoarea". Este a şaptea oară când George Michael, care a recunoscut în public că este un consumator constant de canabis, este cercetat de poliţie pentru că a provocat accidente rutiere.

În 2009 a fost arestat pentru conducere sub influenţa drogurilor, după ce automobilul său a lovit un ca­mion. În ultimii ani, cântăreţul a fost arestat de mai multe ori pentru că a fost surprins adormit la volan din cauza drogurilor sau a alcoolului.

George Michael a fost de două ori arestat şi pentru posesie de canabis. De altfel, acesta a fumat în timpul unui interviu televizat şi a declarat că acest drog îl ajută să se menţină „sănătos şi fericit".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările