George Clooney, o nouă proprietate de lux de 170 de hectare în regiunea Provence din Franţa

George Clooney, o nouă proprietate de lux de 170 de hectare în regiunea Provence din Franţa

Actorul american George Clooney a cumpărat o proprietate în regiunea Provence, Domaine du Canadel din Brignoles. Pe domeniu se află o casă din secolul al XVIII-lea, un iaz, o piscină, precum şi câteva hectare de viţă-de-vie, pe o suprafaţă de 170 de hectare, anunţă news.ro. Venitul tranzacţiei nu a fost însă comunicat.

Actorul va fi vecin cu regizorul şi producătorul George Lucas, proprietar al Castelului Margüi. El va fi şi la o jumătate de oră distanţă de mers cu maşina de domeniul Miraval din Correns, unde fostul cuplu Angelina Jolie şi Brad Pitt are din 2008 o proprietate pe 500 de hectare, din care 50 de viţă-de-vie cultivate în AOC Provence.

Vânzătorii domeniului din Canadel sunt un cuplu de australieni rezidenţi în Monaco, Richard şi Diana Wiesener. În vârstă de 80 de ani şi fost expert de top în domeniul fiscal, acesta a pus proprietatea de mai mulţi ani în vânzare. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările