George Clooney va da în judecată revista franceză Voici pentru publicarea primei fotografii cu gemenii săi

George Clooney va da în judecată revista franceză Voici pentru publicarea primei fotografii cu gemenii săi

George Clooney a declarat vineri că va acţiona în judecată revista Voici din Franţa, care a publicat prima fotografie cu gemenii săi, potrivit Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Actorul din filmul "Ocean's Eleven" a afirmat că fotografii de la revista Voici "au sărit gardul nostru, s-au căţărat în copac şi au făcut o fotografie ilegală cu copiii noştri în casă". 

Clooney a spus într-un comunicat că fotografii şi revista "vor fi urmăriţi penal potrivit legii. Siguranţa copiilor noştri o cere". 

George Clooney şi soţia sa, Amal, au anunţat naşterea gemenilor - un băiat şi o fată, Alexander şi Ella - în luna iunie, însă nu au oferit detalii, fotografii şi nici interviuri despre ei. 

Voici a publicat vineri mai multe fotografii cu Amal şi George Clooney îmbrăcaţi în costume de baie, fiecare cu câte un copil în braţe. Ei apar în grădina vilei de lângă Lacul Como din Italia, aşa cum scrie revista Voici. 

Revista Voici nu a oferit niciun comentariu. 

Gemenii sunt primii copii ai cuplului Clooney şi potrivit presei americane cei doi au apelat la fertilizare in vitro.

Actorul George Clooney, în vârstă de 55 de ani, şi Amal Alamuddin, în vârstă de 39 de ani, o avocată britanică de origine libaneză, specializată în drepturile omului, s-au logodit pe 28 aprilie 2015. Căsătoria lor a avut loc pe 27 septembrie 2015, la Veneţia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: