George Clooney îi ia apărarea Ducesei Meghan şi o compară cu Prinţesa Diana: „Este frustrant să vezi asta“ FOTO

George Clooney îi ia apărarea Ducesei Meghan şi o compară cu Prinţesa Diana: „Este frustrant să vezi asta“ FOTO

Amal şi George Clooney la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images

George Clooney (57 de ani) a vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre Ducesa Meghan Markle (37 de ani), care îi este prietenă apropiată. Starul i-a luat apărarea fostei actriţe şi a comparat-o cu regretata Prinţesă Diana.

George Clooney, un prieten apropiat al Ducilor de Sussex, i-a luat apărarea fostei actriţe într-o conferinţă de presă şi a comparat-o cu regretata Prinţesă Diana. 
 
Actorul afirmă că Ducesa Meghan este „hărţuită şi denigrată“ de presă, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Prinţesei Inimilor, şi atenţionează că „istoria se poate repeta“, potrivit Daily Mail.  
 
„Pur şi simplu o urmăresc pe Meghan Markle peste tot, este vânată şi denigrată“, a declarat Clooney. 
 
„Este o femeie însărcinată în şapte luni şi este vânată şi hărţuită la fel cum a fost prinţesa Diana. Am văzut cu toţii unde a dus asta. Istoria se repetă. Şi vă pot spune cât este de frustrant să vezi asta“, a adăugat Clooney făcând referire la modul tragic în care a murit Lady Di - în urma unui accident de maşină la Paris în timp ce era urmărită de paparazzi.

Weekendul trecut, unele publicaţii au dat detalii despre o scrisoare intimă pe care Meghan i-ar fi trimis-o tatălui ei. „Nu vă pot spune cât de frustrant este“, a afirmat Clooney. „Doar să vezi publicată o scrisoare de la fiică către tatăl ei, cred că este un lucru iresponsabil şi sunt surprins de asta“. 
 
Meghan Markle FOTO Guliver/Getty Images
    
De asemenea, întrebat dacă sunt adevărate zvonurile potrivit cărora va fi naşul de botez al viitorului bebeluş regal, actorul a răspuns: „Nu. Acum sunt tată de gemeni, am parte de suficient «rahat» acasă. Literalmente“. 

George Clooney şi soţia lui, avocata Amal, s-au numărat printre invitaţii la nunta regală ce a avut loc pe 19 mai 2018, în Londra. 

Meghan Markle, în conflict cu tatăl ei
 
Luna trecută, cinci prietene apropiate ale Ducesei Meghan au declarat pentru revista People că fosta actriţă a fost victima unor „minciuni şi neadevăruri“ şi a unei campanii de hărţuire şi s-au declarat îngrijorate că aceste lucruri i-ar putea afecta pe ea şi pe bebeluş.

În plus, confidentele Ducesei au declarat şi că Meghan Markle i-ar fi trimis o scrisoare tatălui ei imediat după nunta cu Prinţul Harry (34 de ani) în care îşi mărturisea sentimentele pentru el, dar îl ruga să înceteze să se mai victimizeze în diverse declaraţii de presă. 
 
„Tată, sunt distrusă. Te iubesc. Am un singur tată pe lumea asta. Te rog, încetează să te mai victimizezi prin presă pentru ca noi să putem repara relaţia noastră“, i-a scris fosta actriţă. 
 
De când fiica lui şi-a anunţat relaţia cu Prinţul Harry, Thomas Markle a făcut mai multe declaraţii care au ţinut prima pagină a ziarelor, afectând imaginea casei regale, printre altele lansând atacuri şi acuzaţii la adresa membrilor familiei regale. 
 
Meghan şi tatăl ei

La rândul lui, Thomas Markle i-a scris o scrisoare lungă, pe care a încheiat-o cu rugămintea de a-i trimite câteva fotografii cu ea. Meghan s-a simţit din nou trădată, potrivit spuselor prietenelor ei. 
 
„Este exact opusul a ceea ce te-am rugat. Ţi-am spus că nu vreau să comunicăm prin intermediul presei, iar tu îmi ceri să comunicăm prin intermediul presei. Nu ai auzit nimic din ceea ce am spus?“, i-a replicat Ducesa Meghan. 
 
Prietenele Ducesei i-au creionat o imagine perfectă şi au comentat cu privire la relaţia fostei actriţe cu familia ei. Femeile susţin că Thomas Markle este cel care nu a făcut niciun efort pentru a lua legătura cu fiica sa, în timp ce despre sora vitregă a ducesei, Samantha Markle, au afirmat că nu a fost niciodată apropiată de Meghan Markle.  
 
„El ştie cum să ia legătura cu ea. Numărul ei de telefon nu s-a schimbat. El nu a sunat-o niciodată, nu i-a dat niciun mesaj. Cred că ea va fi întotdeauna devastată de felul în care a procedat el“, a declarat una dintre confidentele Ducesei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: