Geniul infidel în serie: Dan Brown, autorul „Codului lui Da Vinci“, acuzat de fosta soţie că a avut mai multe amante pe care a cheltuit sume exorbitante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Brown duce o viaţă aventuroasă (Foto: arhivă)
Dan Brown duce o viaţă aventuroasă (Foto: arhivă)

Scriitorul american de 56 de ani, faimos graţie succesului cărţilor sale, se află acum în atenţia publicului pentru cu totul alte motive decât ceea ce scrie. Fosta soţie, Blythe Brown, de care a divorţat anul trecut, de profesie istoric de artă, caută acum răzbunare, acuzându-l că a dus o viaţă plină de... mistere.

Dar nu mistere ca în cărţile lui. Ci relaţii extramaritale ascunse. Ceea ce este cel puţin şocant pentru fanii autorului pe care îl credeau altfel destul de plictisitor în realitate. Un ziar chiar l-a descris la un moment dat drept un bărbat departe de a fi un hedonist: preferă să se trezească la 4 dimineaţa şi să se aşeze la biroul lui pentru a scrie. Nimic mai departe de adevăr, susţine acum Blythe Brown, care l-a dat în judecată pe motiv că a sustras importante sume de bani care le aparţineau de drept amândurora pentru a le cheltui peste tot în lume în escapadele lui cu amantele.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite