FOTO Care sunt bărbaţii de la Hollywood doriţi de toate femeile

FOTO Care sunt bărbaţii de la Hollywood doriţi de toate femeile

Justin Timberlake este vedeta prezentă cel mai adesea în fanteziile femeilor FOTO AFP

Cântăreţul şi actorul Justin Timberlake ocupă locul fruntaş în topul fanteziilor pe care femeile le au cu bărbaţi faimoşi, „învingându-l“ astfel pe Brad Pitt, conform unor noi sondaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

Superstarul pop Justin Timberlake este clasat pe primul loc în clasamentul preferinţelor reprezentantelor sexului frumos, cu 21% dintre voturi, conform celui mai recent sondaj realizat de site-urile RomanceBeat.com şi StarMagazine.com. 
 
Cu doar 2 procente mai puţin, respectiv 19%, pe locul doi se află cineastul Brad Pitt, considerat unul dintre cei mai doriţi bărbaţi de la Hollywood. 
 
Jared Leto, câştigătorul Oscarului pentru rolul din drama „Dallas Buyers Club“ şi solistul formaţiei rock 30 Seconds To Mars, ocupă cea de-a treia poziţie, cu 16%, fiind urmat de Ryan Gosling.
 
Actorii Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru rolurile din trilogia „The Hobbit/ Hobbitul“, drama istorică „12 Years of Slave/ 12 ani de sclavie“ şi SF-ul „Star Trek Into Darkness/ Star Trek în întuneric“, şi Ryan Reynolds („X-Men Origins: Wolverine/ X-Men de la Origini: Wolverine“, „Definitely, Maybe/ Desigur...poate că...“) se situează pe poziţiile patru, respectiv cinci. 
 
Pe ultimul loc în clasament este actorul Hugh Jackman, apreciat mai ales pentru rolul lui Wolverine din seria „X-Men“, dar şi pentru rolurile principale din pelicule precum „Kate & Leopold/ Kate şi Leopold“, „The Prestige/ Prestigiul“, „Australia“, „ Les Misérables/ Mizerabilii“ şi „Prisoners/ Prizonieri“. Pentru munca din „ Les Misérables“, Jackman a primit prima nominalizare la Oscar şi primul Glob de Aur. 
 
Justin Timberlake şi Ryan Gosling ocupă, la egalitate, primul loc în clasamentul celebrităţilor alături de care femeile şi-ar dori să aibă o aventură de o noapte, Gosling fiind totodată fruntaş în topul celebrităţilor cu care femeile şi-ar dori să se căsătorească, relatează Mediafax. 

Brad Pitt FOTO Reuters

Imagini din aceeasi galerie
  • Brad Pitt FOTO Reuters
  • Jared Leto FOTO Reuters
  • Ryan Gosling FOTO Reuters
  • Benedict Cumberbatch FOTO Reuters
  • Ryan Reynolds FOTO Reuters
  • Hugh Jackman FOTO Reuters
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările