Gala Met 2021. Cele mai prost îmbrăcate vedete! Ţinutele urâte de pe covorul roşu, ce staruri au comis gafe vestimentare

Gala Met 2021. Cele mai prost îmbrăcate vedete! Ţinutele
urâte de pe covorul roşu, ce staruri au comis gafe vestimentare

O parte din starurile neinspirate care au apărut la Gala Met. Foto: Profimedia

Acestea sunt cele mai urâte ţinute de la Gala Met. Ca de fiecare dată, la orice eveniment important, există vedete care comit adevărate gafe vestimentare.

Specialiştii internaţionali în fashion au dat câteva verdicte legate de greşelile de imagine ale câtorva staruri. Iată despre cine este vorba.

Ciara într-o ţinută Dundas verde încalcă principii importante de fashion. La Met Gala nu amesteci sportul în poveste, nu foloseşti această apariţie ca să îi faci reclamă iubitului, nu apari cu o astfel de poşetă.

Ella Emhoff în Stella McCartney. Arată ca un sendviş, spun criticii de modă. E ceva de neînţeles, iar acest roşu te orbeşte. Shawn Mendes în Michael Kors. El ne-a lăsat mască. Tipule, ce ai la gât, o funie să te spânzuri? Botinele astea sunt încălţări sau armă albă? De ce ai două curele? Asta aşa, doar ca să ne oprim la trei gafe. Vezi fotografiile cu topul celor mai prost îmbrăcate staruri!

Citeşte mai departe aici....

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările