Gabriela Cristea s-a căsătorit religios cu Tavi Clonda. Imagini cu rochiile de mireasă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea (44 de ani) şi cântăreţul Tavi Clonda (39 de ani) s-au căsătorit religios sâmbătă, la mai bine de patru ani de la cununia civilă.

„N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetiţe. Ne bucurăm că nu am renunţat. Relaţia noastră e binecuvântată”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.   

La biserică mireasa a purtat o rochie stil prinţesă, cu un decolteu generos şi cu o trenă lungă, iar pentru petrecerea de după a optat pentru o ţinută albă mai lejeră.

Imagine indisponibilă

FOTO Cancan

Cununia religioasă a avut loc la Biserica Basilescu din Bucureşti, iar petrecerea de nuntă a fost planificată în curtea casei vedetei de televiziune. 

Imagine indisponibilă

FOTO Instagram 

Mirii au organizat o petrecere alături de 50 de invitaţi, la locuinţa lor din Corbeanca. Cei doi au ales să petreacă într-un stil relaxat, în grădină. 

Imagine indisponibilă

 FOTO Instagram 

„Ne-am hotarât să facem petrecerea în curtea casei noastre, ceea ce a implicat o organizare generală. Am conceput un şotron la intrarea în curte, e desenat de mine", povestea Gabriela Cristea.

Imagine indisponibilă

Naşii de cununie au fost Mădălin Ionescu şi soţia lui Cristina Şişcanu. 

Imagine indisponibilă

Mirii şi naşii FOTO Instagram 

      

 Cei doi miri s-au cunoscut la Kanal D, acolo unde prezentatoarea era gazda unei emisiuni matrimoniale, iar cântăreţul asigura momentele artistice cu trupa lui, potrivit Click! Au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015, iar doi ani mai târziu, în septembrie, li s-a născut primul prima fetiţă. Cea de-a doua fetiţă a venit pe lume în luna martie a acestui an. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite