Gabriela Cristea a născut şi a postat prima fotografie cu bebeluşul. Ce nume a ales pentru cea de-a doua fetiţă FOTO

Gabriela Cristea a născut şi a postat prima fotografie cu bebeluşul. Ce nume a ales pentru cea de-a doua fetiţă FOTO

Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Victoria FOTO Facebook

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea (44 de ani) a devenit mamă de fetiţă pentru a doua oară. Vedeta a născut în această dimineaţă în aceeaşi clinică pe care a preferat-o şi cântăreaţa Andreea Bălan (34 de ani).

Gabriela Cristea a născut în această dimineaţa, duminică, 17 martie, în clinica privată Sanador, prin cezariană. Ea a adus pe lume o fetiţă, intervenţia chirurgicală decurgând foarte bine.
 
Vedeta a postat în mediul online o fotografie în care apare alături de fetiţa ei, căreia i-a pus numele Iris, şi a scris următorul mesaj: „De azi, primăvara, pentru noi, înseamnă Iris. Mulţumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtaţi mămicilor şi bebeluşilor. Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât şi pentru bebe Iris. O primăvară însorită tuturor şi mulţumim pentru toate mesajele şi gândurile bune“.

„Astăzi a venit primăvara în vieţile noastre! Mulţumesc iubitei mele soţii, eşti eroina mea“, a scris şi Tavi Clonda pe Facebook.

Înainte de a merge în sala de operaţii, Gabriela a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie în care se află pe patul de spital, alături de care a scris un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţa fanii că mai este puţin până când va naşte: „Suntem pregătiţi pentru marea întâlnire. #maiepuţin“. 

„Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă“, a declarat Gabriela Cristea, în această dimineaţă, la Antena Stars. 
 
Gabriela Cristea şi soţul ei, cântăreţul Tavi Clonda, mai au o fetiţă împreună, pe Victoria Margot, în vârstă de un an şi jumătate. 
 
Tavi Clonda, Victoria şi Gabriela Cristea FOTO Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: