Gabriela Cristea, înlocuită definitiv la Kanal D. De ce nu o mai primesc managerii turci din concediul de maternitate din nou pe TV

Gabriela Cristea, înlocuită definitiv la Kanal D. De ce nu o mai primesc managerii turci din
concediul de maternitate din nou pe TV

Gabriela Cristea a rămas fără emisiune

De când a intrat în concediul de maternitate, vedeta a pierdut definitiv cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”.  În tot acest timp, prezentatoarea emisiunii a fost partenera de viaţă a lui Victor Slav.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imediat după Sărbători, Gabriela Cristea era pregătită să se întoarcă în platoul Kanal D. „Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper ca acest lucru să se întâmple cât mai curând. Vă îmbrăţişez cu drag”, anunţa în urmă cu câteva zile Gabriela Cristea. Însă, înainte ca acest lucru să se întâmple, cei de la conducerea postului de televiziune şi-au schimbat decizia, iar Gabriela Cristea a rămas fără job.

Iată cine e acum în locul Gabrielei Cristea, dar şi ce a dus la această decizie a managerilor turci!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: