Gabriel Cotabiţă s-a căsătorit religios cu Alina Gabriela Munteanu: Delia şi soţul ei au fost naşi FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu s-au căsătorit după o relaţie de trei ani, naşi fiindu-le Delia şi Răzvan Munteanu.

Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu s-au cununat religios duminică, 9 octombrie, la Biserica Mihai Vodă din Bucureşti. 

Mireasa a purtat o rochie lungă, cu spatele decupat, realizată din mătase naturală şi având aplicate 3000 de cristale. Cântăreţul a ales un costum semnat de Alexandru Ciucu, la care a asortat un papion. 

Solistul a fost condus la altar de către Delia, naşa şi buna sa prietenă, iar Alina a păşit în biserică la braţul lui Răzvan Munteanu, soţul Deliei. 

Mirii şi-au aşteptat cei 250 de invitaţi la un local luxos din Capitală, unde s-au putut delecta cu preparate fine şi cu un tort special, din mascarpone, bezea şi fructe de pădure.

Gabriel Cotabiţă şi Alina Gabriela Munteanu s-au logodit la scurt timp după ce artistul a depăşit perioada dificilă de anul trecut. 

„Am cerut-o când am ieşit din comă, chiar de aniversarea ei. Noi aveam în plan să ne căsătorim. Pot spune că sunt extrem de liniştit şi fericit lângă Alina. Sunt uşor uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine… Femeia acesta a stat lângă mine în spital zi şi noapte, ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată foarte bine“, declara Cotabiţă într-un interviu acordat la începutul acestui an pentru revista „Taifasuri“.

image

Alina Gabriela Munteanu a purtat o rochie din mătase naturală FOTO Blitz/Click 

image

Delia şi soţul ei au fost naşii lui Gabriel Cotabiţă FOTO Blitz/Click

image

FOTO Blitz/Click

Gabriel Cotabiţă a suferit, pe 8 mai 2015, un stop cardio-respirator, în urma căruia a stat în comă timp de trei săptămâni. Artistul a fost externat pe 16 iulie, iar în prezent continuă recuperarea la domiciliu şi şi-a reluat activitatea muzicală. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite